Barbatul a fost confundat de reprezentantii unitatii cu un pacient venit dintr-un centru rezidential pentru persoane varstnice si trimis in locul acestuia in unitatea respectiva, cu o ambulanta. Cei care si-au dat seama de incurcatura au fost reprezentantii centrului care au refuzat sa il primeasca pe bolnavul confundat.

Cei de la Serviciul Judetean de Ambulanta spun ca vina nu le apartine si ca ambulantierilor li s-au indicat gresit persoana care trebuia transportata.

"Echipajul medical a ajuns la spital si a incercat sa verifice identitatea lui chiar de la pacient, numai ca acesta nu putea vorbi ca urmare a bolilor de care suferea. Prin urmare, a incercat sa afle identitatea pacientului de la personalul din spital. Nu a intrebat de 1 sau doua ori, ci de trei-patru ori a intrebat personalul si i s-a confirmat ca acela e pacientul. Pacientul a fost preluat. Actele erau corecte, dar pacientul s-a dovedit ca nu era respectivul bolnav, intr-un final. Au plecat cu el la valea sillistii. Acesta nu a fost recunoscut de personalul caminului de batrani", a declarat doctorul Dan Ungureanu de la SAJ Vaslui.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: Mama Nadiei Comăneci a publicat o fotografie din copilăria marii gimnaste! Uite cum arată Nadia la țară, când încă nu era celebră

"L-au pus pe el in locul meu si apoi m-a luat pe mine. A venit, cand colo, m-a lasat pe mine, a luat pe altul. Cica, nu, lasa-l pe nenea, dumneata trebuie sa pleci la Valea sillistii.

Asta a fost. Nu a fost ceva grav, o greseala. Asta s-a gresit, careva, sefii lor de acolo, nu de aici. S-a gresit acolo, oleaca, nu intentionat", spune pacientul incurcat.

Cei care si-au dat seama de incurcatura au fost reprezentantii centrului rezidential carora le-a fost adus adus un barbat pe care nu il cunosteau si au refuzat sa il primeasca. Directorul centrului nu intelege cum s-a ajuns la o asemenea situatie.

Citeste si: Warren Adler, autorul romanului "Războiul familiei Roze", a murit la vârsta de 91 de ani

Acum la SJU este o ancheta in desfasurare, asistentele neglijente sunt cercetate disciplinar si risca sa se aleaga cu o penalizare salariala pe o perioada de cateva luni. In ceea ce ii priveste pe cei doi pacienti, cu o intarziere de cateva ore, acestia au ajuns fiecare la unde trebuia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si