Burgerii colorati sunt vedetele meniurilor care se regasesc pe platformele de comenzi online. Cei care au inceput acest nou trend sunt Alin si Emanuel, doi frati care detin un mic restaurant in Cluj Napoca.

„Intotdeauna am vrut sa atragem atentia prin ceva nou, prin ceva diferit, inovativ si am venit cu ideea asta de a veni cu culori naturale in preparatele noastre. Cei verzi sunt tot timpul in meniu, de Craciun am mai pus rosii, acestia roz sunt de ziua indragostitilor”, spun patronii.

Din cauza pandemiei cei doi au fost nevoiti sa isi mute intreaga activitate pe livrari, iar comenzile de burgeri au crescut de la o luna la alta.

Restaurant reinventat- vinde burgeri în culori naturale

„Cel mai mult se vinde la noi Incredible Hulk, burgerul cu vita, bao, avem optiunea si vegana dar si cu porc, deci astea doua se vand cel mai mult”, spun patronii.

Bucatarii adapteaza retetele si meniul in functie de perioada. Iar luna aceasta fiind supranumita luna iubirii toate chiflele sunt rosii sau roz.

„O chifla rosie, roz, care este colorata cu sfecla rosie si o sa va arat cum facem burgerul. Punem sos, incepem cu sosul. Pe urma avem salata cu ceapa, vine burgerul, punem rosii si castraveti sip e partea de sus pe chifla punem sos barbeque”, spun patronii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Nu doar aspectul este important, ci si gustul. Iar tinerii s-au gandit si la o varianta vegana a burgerilor.

„Aici avem si optiunea vegana, care e alcatuita dintr-o chifla verde, colorata cu spanac alimentar, burger cu sfecla rosie, facuta de noi, aici”, spun patronii.

Patronii restaurantului cu burgeri colorați vor să dezvolte afacerea

Emanuel si Alin Runcan si-au deschis restaurantul in 2019 cu doua tipuri de mancaruri. Asta dupa ani de zile in care au lucrat la restaurante de fine dining in Anglia. Chiar daca le-a fost mai greu, au reusit sa ramana pe piata.

„Cel mai bun lucru pe care l-am facut a fost reintoarcerea acasa, sa lucram iar cu romani, sa nu lucram pentru altii, sa fim vazuti ca niste sclavi oarecum, e cel mai bun lucru pentru noi”, spun tinerii.

Cei doi frati isi doresc sa-si dezvolte afacerea si sa aduca pe piata si alte tipuri de mancaruri .In curand ei vor livra si kituri de mancare pentru cei care vor sa isi prepare acasa burgerii preferati.

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si