VIDEO | Un tânăr român a fost împușcat mortal, de polițiști, în Bali

Român împușcat mortal în mod suspect în Bali de poliția indoneziană, după ce a fost arestat în timpul unui flagrant. Bărbatul și un complice de-al său montau într-un bancomat dispozitive de citit carduri, când oamenii legii i-au surprins. Se pare că ar fi urmat un conflict și tânărul a fost ucis cu mai multe focuri de armă. Complicele celui mort susține că polițiștii indonezieni au tras fără motiv.

K.B., marți 12 noiembrie 2019 , 19:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Vasile Solomeș, zis Jaga, ajunsese în Jakarta, via Satu Mare, după ce fusese închis in Statele Unite pentru fraudă de pe carduri.
Nu la multă vreme după, bărbatul și tovarășul lui de infracțiuni, un tânăr zis CRC, din Craiova, erau deja filați de polițiștii indonezieni.
Aceștia adunaseră 17 plângeri de la oameni lăsați de cei doi fără sume importante de bani din bancă, printr-o metodă ingenioasă.

Citeste si: Viorica Dăncilă a făcut o noua gafă: „Decât dacă ești arogant poți să spui: Am câștigat!”

Citeste si: Atac cu sodă caustică la grădiniță. 51 de copii internați de urgență la spital

Clientul scoate bani în mod obișnuit, dar nu-și dă seama că este filmat de o cameră atât de mică, încât înregistrează degetele când tastează pinul.

 
Oamenii legii indonezieni au primit un pont că suspecții acestor jafuri tocmai s-au pus pe treabă la un bancomat din sudul Jakartei.
Imediat au trimis o echipă de intervenție.

Jaga și CRC au fost suprinși în flagrant, chiar când încercau să monteze o cameră minusculă și un dispozitiv de skimming într-un bancomat.
Autoritățile de la Jakarta suțin că Jaga s-a opus arestării și, mai mult, i-a luat arma unui polițist, iar ceilalți au fost nevoiți să tragă.
SINCRON DUBLAT POLITAIUL DIN INDONEZIA
Suspectul a înșfăcat arma și am luat măsuri dure împotriva lui
Tânărul sătmărean a murit câteva ore mai târziu la spital, din cauza rănilor.

A fost ucis cu sălbăticie, ca un câine, spune, însă, complicele lui, CRC și care susține că intervenția violentă a polițiștilor nu-și avea rostul.

Mama lui Jaga e menajeră de 20 de ani în Paris, unde a stat și el pentru o vreme.
Femeia a muncit pe rupte ca băiatul ei să stea în cea mai mândră casă in sat.
Acum, distruse de durere, rudele bărbatului mort în Bali spun că Jaga a fost ucis cu sânge rece..

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si