VIDEO - Un tânăr român în pragul căsătoriei, găsit mort în străinătate

Plecat în străinătate pentru un trai mai bun, un tânăr român ce urma să îmbrace costumul de ginere, şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic.

Author: Iulian Ciurea vineri 19 februarie 2021 , 19:38

Un tânăr român în pragul căsătoriei, găsit mort în străinătate
Un tânăr român în pragul căsătoriei, găsit mort în străinătate
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gabriel avea 37 de ani, o logodnică iubitoare, multe speranţe şi visa să aibă un trai mai bun. Cu gândul că îşi va face un rost în străinătate, a plecat în Anglia în urmă cu 13 ani şi s-a angajat ca taximetrist.

Avea planuri mari şi era hotărât să se căsătorească. Destinul lui Gabriel s-a frânt însă mult prea devreme. Ieri, a plecat la serviciu, ca de obicei, fără să ştie că avea să plece în ultima sa cursă. A fost înjunghiat din senin de un client, care a fugit apoi şi l-a lăsat să agonizeze în maşină, într-o baltă de sânge.

Tânărul român plecat în străinătate pentru o viață mai bună, găsit mort

„Clientul, care se pare că era drogat a rezervat o cursă de câteva lire şi a hotărât să folosească cuţitul de mai multe ori. În urmă a rămas o familie ce nu îşi va reveni niciodată”, a scris sora lui pe internet.

Trupul neînsufleţit al lui Gabriel a fost descoperit după ce un şofer de autobuz care a observat că tânărul nu mişca a alertat forţele de ordine. Vestea morţii tânărului a căzut ca un trăznet pentru toţi cei care l-au cunoscut.

Gabriel era din Oradea şi locuia în Marea Britanie împreună cu fraţii săi şi cu logodnica sa. De altfel, cei doi îşi doreau să facă nunta anul acesta. Dărâmată de durere, logodnica românului nu poate să accepte că cel care avea să-i fie soţ nu mai este.

A plecat în străinătate să câștige mai mulți bani, e adus mort în țară

Şi în mediul online, curg sute de mesaje emoţionante.

Ca să aducă în ţară sicriul cu trupul neînsufleţit, rudele au lansat o campanie de donare pe rețelele de socializare, iar oamenii s-au mobilizat impresionant şi au reuşit să strângă banii pentru repatriere.

Între timp, asasinul lui Gabriel este în libertate, iar autorităţile londoneze încearcă să-i dea de urmă. Anchetatorii iau în calcul două variante. Fie tânărul a fost ucis în urma unui conflict spontan, fie a fost victima unui atac pus la cale cu mult timp înainte, pentru că a fost înjunghiat într-o zonă necirculată.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si