Fox Terrier-ul sfasiat de un Amstaff lasat liber abia a supravietuit atacului, iar Veronica Turcu, stapana catelului s-a ales cu zgarieturi si vanatai. Politistii l-au amendat pe stapanul cainelui de lupta cu 500 de lei- o amenda mult prea blanda, sustin victima si locatarii din acea zona. Sustinuta de prieteni si vecini, victima a mers la IML si a depus si o plangere penala la Politia Capitalei.

Elisabeta Badea, vecina: Ea stia doar de vanataile de pe brat, coltii amstafului de pe maini. In toata tavaleala s-a ales cu alte vanatai pe corp.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Elena Badea este prietena victimei si a fost imputernicita sa depuna plangere in numele ei. Certificatul medicolegal va fi gata in 10 zile si, in functie de rezultat, proprietarul cainelui de lupta s-ar putea alege cu un dosar penal si ar putea fi trimis chiar in spatele gratiilor. Intre timp, locatarii din zona traiesc cu teama din cauza Amstaffului care deseori este lasat liber.

Stapana fox-terrierului atacat si-a riscat viata intervenind în între cei doi câini, spun specialistii în dresaj.

Si Politia Animalelor s-a sesizat în acest caz si a chemat proprietarul la audieri. Cum stapanul amstaffului nu a venit, autoritatile ii vor trimite o citatie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si