VIDEO - Valea Prahovei, furnicar de weekend

Pârtiile de la munte au fost luate cu asalt de turiști în weekend. În Predeal, oamenii s-au îmbulzit cu sutele la schi și la săniuș, încă de dimineaţă. Mulți au vrut să mai prindă câteva ore de distracţie şi să plece apoi repede spre casă, în speranța că vor scăpa de haosul din trafic. Planurile le-au fost date peste cap pentru că au nimerit în coloană de mașini încă din centrul stațiunii Predeal.

Razvan Ilie, duminică 10 ianuarie 2021 , 19:08

Aglomerație uriașă pe pârtia Clăbucet 
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mulți turiști au vrut să profite de ultimele ore de distracție așa că au luat cu asalt pârtiile din Predeal. Dar până să ajungă la distracție, oamenii au trebuit să treacă testul găsirii unui loc de parcare liber.

Pentru că toate locurile de parcare din stațiune sunt ocupate, șoferii care ajung aici în apropiere de pârtia Clăbucet caută cu disperare un loc unde să își lase mașina. În zona asta, după cum vedeți în imagini, deja s-au făcut blocaje, iar oamenii care nu au găsit loc și-au lăsat mașinile care pe unde au putut.

Citeste si: VIDEO- Aglomerație uriașă pe pârtiile de schi

Aglomerație pe pârtia Clăbucet 

Pârtia Clăbucet a fost împărțită în două. Partea superioară a fost folosită de schiori, iar cea inferioară a fost transformată în derdeluș. Nici aici turiștii nu au scăpat de haos. Aglomerație a fost la banda transportoare, iar zona de săniuș arăta ca un bulevard intens circulat.

"Noi am venit devreme, am venit la 8.30, eram aici și era pustiu și ușor-ușor, de pe la 11 în sus începe să se aglomereze", spune un turist.


"E greu să schiezi când sunt atât de mulți oameni?- Da e mai greu mai ales pentru cei ca mine mai începători care nu stăpânesc foarte bine. Trebuie să faceți slalom? Slalom printre ei, da, da".

Citeste si: VIDEO- Urmează trei zile de ninsori în România

Pe tot parcursul zilei jandarmii montani s-au asigurat că turiștii respectă regulile impuse de pandemie.

"Vă rugăm un metru distanța față de cei din fața dumneavoastră. Păstrăm distanța, vă rugăm! Măști de protecție, vă rog, domnilor", spun jandarmii.

Aglomerație și pe DN1

Și Drumul Național 1 s-a aglomerat cu mașini încă dinainte de orele prânzului. Sute de oameni s-au așezat răbdători în coloană și au așteptat cu orele să traverseze stațiunile de pe Valea Prahovei.

Aglomerația a început încă din Predeal, iar coada de mașini s-a întins pe zeci de kilometri până la ieșire din Comarnic.

" Suntem din Roșiorii de Vede, Teleorman și sperăm să ajungem azi. Avem șapte kilometri în 40 de minute. Vă așteptați să fie atât de aglomerat? Nu".
" Plecăm la Sinaia. -Cam cât timp credeți că o să faceți până în Sinaia?- Două ore arată.- Două ore vă arată?- Da.- Și în mod normal drumul ăsta era de 20 de minute maxim.

- Da.- Cum vi se pare situația?- Idee n-am care e motivul. Se pare că nu e bine", spun unii șoferi prinși în trafic.

Femeie carantinată, pe pârtie la Poiana Brașov

Bine nu a fost nici în Poiana Brașov pentru o femeie care nu purta mască. A fost legitimată de jandarmi, iar oamenii legii au aflat despre ea la controlul de rutină că trebuia să fie în carantină la domiciliu pentru că de curând s-a întors din Marea Britanie.

Turista a fost amendată cu o mie de lei, iar autoritățile i-au cerut să se întoarcă rapid acasă, la Vaslui.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si