Vica Blochina vrea sa umple paginile de socializare cu fotografii incendiare. A renuntat la dulciuri si cine elaborate pe care le-a inlocuit cu drumuri la sala de sport și la saloane de infrumusetare.

Cum s-au mai relaxat restrictiile, Vica a inceput sa faca planuri mari pentru vara aceasta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La Mikonos plec în august și înainte de mikonos vreau să mai plec încă o data la Marbella, vara de obicei o petrec în Europa, nu plec departe. Lumea este foarte frumoasă în Mikonos, plajele sunt foarte frumoase, acolo nu te duci ca sa te odihnesti, acolo te duci ca sa petreci, e locația mea preferata pentru vară și distractia este pe masura”, mărturisește Vica Blochină.

Vica Blochină, gata de distracție cu milionarul grec la petrecerile din Mikonos

A devenit o traditie sa mearga la distracție pe insula bogatasilor, unde maestrul de ceremonii este milionarul grec, amfitrionul petrecerilor exclusiviste, Dimichka.

Vica Blochina nu se uită la bani când e vorba despre a avea grijă de înfățișarea ei. Acum urmeaza mai multe proceduri intensive de slăbire.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si