VIDEO | Viorica Dăncilă, huiduită de protestatari la Constanța: "Analfabeta", au scandat aceștia / Dăncilă: E vorba de cei 7 ani de acasă

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptată de câteva persoane care protestau în fața clădirii unde urma să aibă loc întâlnirea cu pensionarii.

Author: K.B. duminică 01 septembrie 2019 , 13:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Viorica Dăncilă a vorbit cu pensionarii și le-a povestit că la începutul mandatului nimeni nu ar fi crezut că va rezista. Toți îi dădeau șase luni.

„Daţi-mi măcar nouă luni, sunt femeie”, le-a răspuns Dăncilă. Despre contracandidaţii la prezidenţiale, Dăncilă afirmă că este mai puternică.

„La început mulţi îmi spuneau <după 6 luni vei pleca acasă>. Eu le spuneam <daţi-mi măcar nouă luni, sunt femeie>.

A trecut un an şi şapte luni şi indiferent de furtunile pe care au vrut să le creeze, de minciunile pe care le-au spus, de ameninţări, nu am să mă clintesc nici de acum încolo pentru că ştiu că de partea mea sunt oamenii, pentru că în acest moment nu avem o alternativă care să ajute România”, a spus Dăncilă.

Citeste si: Dăncilă: Sunt oameni care au învăţat să conjunge doar verbul a tăia- tăiem pensii, tăiem salarii; este normal că nu înţeleg atunci când există o altă abordare

Citeste si: Caz medical șocant! A născut deși era în moarte cerebrală de trei luni

Viorica Dăncilă afirmă că nu îi este frică de contracandidaţii la prezidenţiale: „Sunt mai puternică decât ei. Nu voi face niciun pas în spate, pentru că ştiu că atunci vor face un pas înainte.(...) Nu mă voi bate cu contracandidaţii mei, mă voi bate pentru proiectele, pentru ideile mele, pentru programul meu.

Nu am să-i jignesc, nu am să răspund jignirilor, nu am să denigrez pe niciunul dintre ei”.

Citeste si: Programul "Litoralul pentru toţi" începe astăzi; turiştii se pot caza la mare plătind între 50 şi 140 de lei pe zi

Citeste si: Germania: 28 de persoane rănite, după prăbuşirea unui perete cu ecrane LED la un concert rap

Despre cei care au protestat sâmbătă Viorica Dăncilă spune că ar trebui să se uite "în ograda proprie".


"Eu cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie şi pe urmă să se vorbească astfel despre Guvern. Cred că la un moment dat ar trebui legitimaţi. Acest Guvern ar trebui să-i cheme cineva să spună care infractor, pentru ce infractor?(...) Dacă aş fi eu parlamentar, aş iniţia eu un astfel de proiect. Sper să se întâmple acest lucru sau Parlamentul României să adopte un act normativ în care să oprească calomnia şi defăimarea", a declarat prim-ministrul.

VIDEO: Daniel L. Savopol


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească... Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si