Comitet, așa cum este poreclit bărbatul din imagine, este considerat pacientul zero în cartierul buzoian plasat în carantină la începutul săptămânii. Asaltat de acuzații din partea vecinilor din cartier, bărbatul s-a simţit dator să le răspundă. S-a filmat din spitalul Victor Babes din Capitala, unde ameninta cu moartea pe toti cei care l-au judecat.

Poliția s-a autosesizat iar buzoianul de 41 de ani s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Interlopul din clanul Pistol avea deja un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în care este cercetat împreună cu soţia sa.

Citeste si: Alte 25 de decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus. Bilanţul a urcat la 923

De Paște, acesta s-ar fi infectat cu coronavirus de la o rudă din Ialomița iar a doua zi a organizat acasă o petrecere cu peste 30 de persoane din mai multe județe. Atitudinea sfidătoare reiese din filmările postate de interlop, în care apare inclusiv o armă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Autoritățile continuă ancheta și din păcate apar noi cazuri de îmbolnăvire în rândul celor care au intrat în contact cu acest individ. În acest context tensionat, primarul orașului cere să fie ridicată măsura de plasare în carantină a cartierului.

Citeste si: Dorința de a se infecta voluntar cu COVID-19 l-a costat scump pe Viorel Cataramă. S-a ales cu dosar penal

Din cei 2.477 de oameni care locuiesc aici, doar 70 sunt din familii de romi, iar această familie de la care a pornit această situație.

Măsură intrării în carantină a cartierului Poștă din Buzău a fost luată în noaptea de duminică, după ce 19 oameni au fost depistați cu coronavirus. De altfel, din cele peste 60 de cazuri de îmbolnăvire din județ, cel puțin 30 ar avea legătură cu bărbatul de 41 de ani care se află acum în grija medicilor din Capitală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si