Curg acuzații dure la adresa lui Cosmin. Se pare că din nou concurentul este acuzat de divulgarea unor informații din "Casa Iubirii". De această dată situația este mai gravă.

Concurentul ar fi divulgat conversația privată pe care a avut-o cu Ștefania, pe care doar cei doi o știau, unei fete. 

Mai mult decât atât, Andreea Mantea divulgă adevărul: sunt sau nu prelucrate printscreen-urile care îl incriminează pe Cosmin?

Citește și: VIDEO „Dacă pleci înseamnă că renunți și la mine” Roberta il avertizează pe Sebastian! Tânărul și-a pus sufletul pe tavă: „Am avut o zi neagră!”

Curg acuzații grave pentru Cosmin, după viralizarea mai multor conversații incriminatorii.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Cosmin, acuzat de lucruri grave: "Vreau să mă apăr" 

Cosmin încearcă să se apere și lansează ideea că cineva din casă i-ar fi putut înscena întreaga situație. Mai mult decât atât, Robi mărturisește că ar exista, de fapt, doi suspecți: Julia și Patrick.

Cosmin: Poate e cineva de aici, nu știu, habar nu am... 

Robi: Mai sunt și doi suspecți: Patrick și Julia!

Julia: Eu de ce?

Cosmin: Eu nu vreau să acuz pe nimeni, doar mă apăr eu pentru că nu am făcut așa ceva.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO "Mi se pare că suntem ca doi străini". Curg șiroaie de lacrimi amare pe obrajii Rebeccăi. În ce stadiu se află relația pe care o are cu Antoni? "Nu-mi place"

Curg acuzații grave pentru Cosmin, după viralizarea mai multor conversații incriminatorii.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

După lungi intervenții ale concurenților în care se divulgau din ce în ce mai multe informații, a intervenit Andreea Mantea spunând că așa ceva nu s-a mai petrecut.

Cosmin a încercat să se apere din nou, spunând că nu ar avea cum să fie adevărat ce se întâmplă pentru că ora apărută în printscrreen-uri era târzie, insinunâd că el ar fi dormit pentru că a doua zi a fost la filmări.

Andreea Mantea: Nu am văzut să apară atât de... așa. Niciodată nu am văzut să apară o informație din camera roșie. Niciodată!

Cosmin: Și dacă conversațiile astea au avut loc la 12 noaptea, cât era. Eu a doua zi am venit la filmări. Cât am stat pe telefon?

Andreea Mantea: Nu știm, Cosmin!

Cosmin: Cu cine poți să vorbești la 12 noaptea, doar nu sunam pe maică-mea, hai să vorbesc cu tine.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Fostul soț al Chiarei Ferragni, Fedez, din nou pe mâinile doctorilor. Primele declaraţii ale rapperului: "Pentru îndepărtarea tumorii mi-au cusut organele"- radioimpuls.ro

Curg acuzații grave pentru Cosmin, după viralizarea mai multor conversații incriminatorii.

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Andreea Mantea a clarificat la final adevărul. Se pare că printscreen-urile apărute în online, care îl incriminează pe Cosmin, sunt reale. Prezentatoarea a confirmat că nu sunt prelucrate!

Cosmin: Eram nervos, dar nu eram la modul ăla, la superlativ...

să zic, gata! Cum reiese din capturile alea!

Andreea Mantea: Avem de dezbătut subiectul acestor printscreen-uri apărute în mediul online. Știm cu siguranță că ele nu au fost prelucrate într-o aplicație. În niciun fel de aplicație!

Pentru a afla ce se întâmplă în cazul lui Cosmin, urmăriți emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si