VIDEO | Vreme București. Iarna s-a dezlănțuit în Capitală. Mașini avariate și acoperișuri smulse

Vreme București. La nivelul ISUBIF au fost gestionate 106 intervenții generate de fenomenele meteo în capitală.

K.B., joi 06 februarie 2020 , 10:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vreme București. La nivelul ISUBIF au fost gestionate 106 intervenții generate de fenomenele meteo, astfel:

Citeste si: Arma secretă a lui Ludovic Orban: Obiectivul nostru clar sunt anticipatele; vom purta negocieri cu toate partidele, cu excepția PSD

Vreme București. Bucureşti: 93 de intervenții

-40 copaci căzuți pe autoturisme şi carosabil

-29 elemente construcție

-4 panouri publicitare

-5 stâlpi căzuți pe carosabil

-2 semafoare căzute

-13 alte elemente desprinse

Am fost anunţată de către vecini că a căzut un copac pe maşină şi mi-a îndoit plafonul, s-a spart parbrizul.”, a povestit un tânăr.

Citeste si: Constanţa: Ambulanţă rămasă înzăpezită, mai multe maşini derapate, copaci rupţi vânt, în urma vântului puternic şi a viscolului

Vreme București. Ilfov: 13 intervenții

Vreme București. În Ilfov, s-a instalat aseară un comandament de iarnă. Reprezentanţii SABIF au transmis primul comunicat cu privire la situaţia existentă în urma fenomenelor meteorologice.

-6 copaci căzuți pe carosabil

-1 element de constructie

-3 stalpi cazuti

-3 alte elemente desprinse

Citeste si: Actorul Kirk Douglas a murit la vârsta de 103 ani

Vreme Bucureșri. Iarna s-a dezlănțuit în Capitală. Mașini avariate și acoperișuri smulse

Vreme București. O familie a rămas fără adăpost deaspura capului, după ce rafelele de vânt au smuls acoperişul casei în care locuiau. "Eram sus la televizor şi deodată s-a auzit o bubuitură, m-am uitat pe geam la balcon şi când am văzut negru, zic ce s-a întâmplat? A căzut casa, când am ieşit afară din casa am găsit acoperişul dat jos.//Eu stau aici şi tata acolo singur. Deci a început să plângă, să tremure.", susţine o femeie.  

Vreme București. Trafic normal pe aeroporturile din București. Traficul se desfășoară normal pe aeroporturile capitalei, fără probleme de operare. Pe tot parcursul nopții de 5 spre 6 februarie 2020, utilajele CNAB au intervenit pe suprafața de mișcare a aeroporturilor din București (piste, platforme și căi de rulare), astfel încât s-a putut opera continuu și în siguranță. S-au înregistrat întârzieri de până la 70 minute, la decolare, generate de obligativitatea degivrării aeronavelor înainte de decolare și, punctual, de operațiunile de handling la sol îngreunate de condițiile meteorologice. Nu au fost curse anulate sau rerutate din cauza condițiilor meteo.

Vreme București. Transportul în comun a fost dat peste cap de vremea rea. Tramvaiele au fost blocate în Capitală, iar trenurile au avut întârzieri de până la 390 de minute.Cele mai mari întârzieri ale trenurilor, din cauza condiţiilor meteorologice, le au trenurile care vin din Arad, Vatra Dornei şi Timişoara. Astfel, trenul din Arad care trebuie să ajungă la Gara de Nord are o întârziere de 390 de minute, în timp ce cel de la Vatra Dornei înregistrează 260 de minute. De asemenea, o întârziere mare o are şi trenul care vine de la Timişoara, de 240 de minute. În plus, şi trenurile care urmează să plece de la Gara de Nord la Braşov şi Galaţi au întârzieri de 60 de minute, respectiv 20 de minute.

 

 

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si