VIDEO -Vremea extremă a bulversat pasagerii pe aeroporturile românești

A fost haos pe aeroporturile din România după ce vremea extremă a anulat toate zborurile spre Madrid pentru a patra zi la rând-un coșmar pentru sute de pasageri

Author: Iulian Ciurea marți 12 ianuarie 2021 , 19:23

Pasagerii au dormit pe jos după ce zborurile le-au fost anulate de vremea extremă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Revoltați peste măsură și sătui de atâta haos- peste 200 de pasageri ai unei curse Tarom care ar fi trebuit să plece spre Madrid simt că explodează

- după ce au aflat că zborul le-a fost anulat încă o dată din pricina vremii năprasnice care a închis aeroporturile din Spania!

„De 2 zile stăm aicea, și ne amână, până acum ne-a amânat pentru duminică. Să vedem duminică dacă putem să plecăm! Aseară ne-au oferit cazare, mâncare...

A fost mare panaramă aici! Nici bani de cafea... De exemplu, am venit de la Iași, am luat avionul, Taromul, e vina lor, trebuia să ne trimită la Iași și să ne întoarcă la următorul zbor, acum noi plecăm pe cont propriu la Iași și nu e corect”, spun pasagerii.

Contactați telefonic- reprezentanții companiei TAROM spun că ar fi fost trimise automat din sistem notificări pasagerilor prin SMS și e-mail- prin care toată lumea ar fi fost anunțată că zborul e anulat. Doar că oamenii sunt foc și pară și din alt motiv: testele covid solicitate la intrarea în Spania au expirat și vor trebui să facă altele pe banii lor.

Pasagerii au dormit pe jos după ce zborurile le-au fost anulate de vremea extremă

Alt episod are în prim plan compania RYANAIR. O aeronavă tot cu destinația Madrid s-a întors din drum la câteva minute de la decolare- iar oamenii au așteptat aproape o oră pe pistă așteptând vești de la personalul de la bord. Apoi- au fost debarcați și au așteptat iar pe culoare- întinși pe jos- obosiți și flămânzi.

„Continuăm în aeroport și cam aceasta este cina pe care am primit-o: un colăcel cu brânză și nu mai știu ce are înăuntru și o sticlă cu apă!
Acum ne îmbarcăm iarăși, să vedem ce o să se întâmple!”, spun pasagerii.

Însă cea mai dramatică experiență au trăit-o 170 de pasageri ai unei curse Blue Air care ar fi trebuit să plece încă de vineri spre Madrid.

Pasagerii mai multor zboruri, blocați de vremea extremă

„Eu aveam zbor pe data de 5, Cluj-Madrid cu oprire la București și spre surpridnerea mea, mi-au anulat pe data de 5- l-am avut pe data de 8, când am ajuns la București am aflat că trebuie să mergem la Bacău să luăm alți pasageri.
Ne-au lăsat acolo toată noaptea, fără apă, fără mâncare, fără să putem ieși, erau oameni în vârstă, copii, bebeluși, câini, dormeam pe jos, fără apă și fără mâncare”, spun pasagerii.

Cei 150 de pasageri au fost plimbați de la aeroport la hotel patru zile. Abia astăzi au putut pleca!

„Nu mai am nici chef de vorbă! De vineri, ajung marți! Nu se știe niciun zbor, vedem, dacă nu la hotel încă o dată”, spun pasagerii.

Întreg haosul e provocat de furtuna Filomena care face ravagii de aproape o săptămână în peninsula Iberică. Din acest motiv- capitala Spaniei a fost paralizată, iar zborurile au fost anulate, pentru că aeroportul e total închis.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si