VIDEO - Vremea rea le-a stricat planurile celor care au petrecut Sfânta Maria la munte

Ploaia le-a stricat planurile celor care au ales muntele în minivacanța de Sfanta Maria. Bucuroşi de oaspeţi, hotelierii au pregătit câteva surprize pentru oaspeți, dar nu le-au mai dus la bun sfârşit, din cauza vremii. Cei care nu au fost deranjați de vremea mohorâtă și temperaturile scăzute au fost turiștii care au mers la munte cu rulotele sau corturile.

Mircea Pop, sâmbătă 15 august 2020 , 18:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În pensiunile și hotelurile din Poiana Brașov ar fi fost sâmbătă petreceri pe cinste, cu muzică și bucate pregătite la grătar. Cum toate evenimentele se pot ține doar în aer liber, ploaia a încurcat planurile tuturor.

După ce au stat în trafic ore bune, pe Valea Prahovei, turiștii sperau să aibă parte de un weekend plind de distracție, însă ploaia le-a dat planurile peste cap. Așa că turiștii care au ajuns în Poiana Brașov au două variante: fie au ieșit la plimbare cu umbrela, prin ploaie, fie își petrec minivacanța între patru pereți.

Stațiunea s-a mai animat după ce ploaia s-a oprit. Chiar și așa, temperaturile mai mici chiar și cu 15 grade față de vineri i-a prins nepregătiți pe mulţi.

Turiștii s-au bucurat de natură

Vremea nu i-a încurcat prea mult pe cei care au ajuns în Cheile Râșnoavei. Fie că au venit cu rulotele sau corturile, turiștii s-au bucurat de natură. Vedetele zilei au fost cei care poartă numele Sfintei Maria. Grătarele au sfârâit toată ziua, iar petrecăreții s-au bucurat de bucatele delicioase.

Citeste si: Românii iau din nou cu asalt litoralul bulgăresc

Tot în Cheile Râșnoavei, turiștii dornici de senzații tari au testat tiroliana. Emil și fiul său, Radu, sunt din București. Au venit la munte să scape de aglomerația capitalei și să se bucure de ce are natura mai frumos de oferit.

Urmează lungul drum spre casă

Pentru mulți, sâmbătă a fost și ultima zi de distracție. Duminică urmează lungul drum spre casă cu ore bune pierdute în traficul infernal de pe Drumul Național 1.

Citeste si: Condiţiile de călătorie în Cipru: România rămâne pe lista neagră

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si