„Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Acestea sunt primele cuvinte ale cântăreţului What's Up după scandalul monstru în care victime au căzut şi 3 poliţişti!

What's Up: Cei care mă cunosc ştiu foarte bine că nu sunt în stare de aşa ceva, ştiu că nu sunt capabil să fac lucruri de genul ăsta!

Iubita lui, însă, a avut suficiente motive să sune la 112 în urmă cu exact o săptămână şi să reclame faptul că artistul ar fi lovit-o.

Potrivit surselor din anchetă, în momentul în care poliţiştii au răspuns apelului de urgenţă şi s-au deplasat la adresa tinerei, cântăreţul ar fi devenit agresiv.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Oamenii legii l-au imobilizat ca să îl conducă iniţial, pentru audieri, la secţia 17, dar după scenele violente- în care oamenii legii au devenit victime, cântăreţul a fost dus la Parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 5, unde a fost acuzat de ultraj.

Citeste si: VIDEO| Comportamentul agresiv al lui What's Up, explicat de psihologi

S-a deschis dosar penal pe numele de Marius Marian Ivancea, iar procurorul a decis ca artistul să rămână sub control judiciar pentru 60 de zile.

Iubita lui s-a răzgândit, însă, şi nu a mai depus plângere.

What's Up: Vă doresc la toţi sărbători fericite şi să înţelegeţi că nu e aşa. Și a fost doar un incident care a luat amploare într-o direcţie cel puţin ireală, zic eu! 

Drept dovadă că situaţia a revenit la normal şi în plan profesional, What's Up ne-a spus şi ce planuri are pentru această perioadă: Ne vedem în ianuarie la televizor cu muzică nouă, mă duc, am treabă în studio!

Citeste si: What`s Up a cedat nervos pentru că are probleme uriaşe în justiţie? Cântăreţul adus la poliţie după un scandal cu iubita a fost executat silit de două ori în ultimii ani, din cauza datoriilor!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si