Malul lacului Ciuperca a fost neincapator pentru a doua seara la rand cand tulcenii s-au adunat in numar si mai mare pentru a fredona alaturi de artistii lor preferati. Distractia a inceput in forta cu recitalul mult asteptat de pubilc al lui Nicole Cherry.



Nicole Cherry: "Am fost placut impresionata de toti cei de aici ca stiu sa se distreze, stiu sa vina la un concert, stiu sa cante stiu sa danseze si asta este foarte important."


Atmosfera s-a incins la maximum in momentul in care Liviu Teodorescu a urcat pe scena.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

R: De ce ai venit?
- Sa ma distrez.
R: Si pana acum cum e atmosfera?
- E foarte frumoasa.
R: Ai un artist preferat din seara asta?
- Pai Nicole Cherry si Liviu Teodorescu.
R: Cum ti se pare atmosfera?
- Foarte frumoasa, este ceva de vis.
R: Ai venit singura?
- Nu, am venit impreuna cu prietenele mele.


"Publicul a fost unul dintre cele mai tari publicuri la care am cantat. Sincer mi-au dat o energie uriasa si am simtit nevoia sa le-o intorc inzecit.", a spus Liviu Teodorescu pentru Știrile Kanal D.

Seara de distractie s-a incheiat pe ritmurile antrenante ale trupei Damian and brothers.

La finalul spectacolului, fanii au avut ocazia sa se fotografieze cu artistii preferati si sa primeasca autografe de la acestia, KanalD si Radio Impuls au fost partenerii distractiei maxime in cele doua seri se sarbatoare de la Tulcea.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si