"Vila cu platani" din Cotroceni, estimata la un milion de euro, a fost scoasa la licitatie

O vila construita in anul 1938 in stil neoromânesc si inconjurata de platani seculari, situata pe strada Doctor Joseph Lister, a fost scoasa la licitatie de Artmark Historical Estate, iar valoarea sa este estimata intre 1.000.000 si 1.200.000 de euro.

Editor: Catalin Patru miercuri 06 iulie 2016 , 19:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pretul de pornire este de 990.000 de euro, informeaza Artmark.

Vila a fost renovata complet si extinsa cu un dinning room spatios, terasa si garaj pentru doua masini, in anul 2000.

Finisajele si amenajarile interioare, mobilierul salonului in stil art nouveau, decoratiunile si obiectele de arta de o certa calitate, aflate in saloanele vilei, confera o atmosfera elitista, dar in acelasi timp calda si reconfortanta.
in plus, proprietatea detine sala de fitness, camera de masaj si mansarda cu salon, birouri si dormitoare.

Vila se vinde mobilata si cu toate dotarile si decoratiunile existente, de la plasme si aparate de fitness, la obiecte decorative si de arta de secol XIX sau XX, compunând astfel un mix in afara caruia nimic nu mai trebuie adaugat.

Suprafata terenului este de 436 de metri patrati, iar suprafata construita de 750 de metri patrati. Imobilul are noua camere, trei dormitoare si cinci bai, garaj de trei locuri si terasa acoperita deasupra, cu acces din vila.

Artmark Historical Estate se ocupa de licitarea unor resedinte istorice si artistice din România.

Divizia Historical Estate a fost creata sub deviza "Unique Homes for the Connoisseur of Life". Dupa modelul marilor Case internationale de licitatii, Artmark Historical Estate este dedicat proprietatilor istorice si artistice precum palate, castele, cetati, conace si vile vechi de secole, repere in Registrul Monumentelor Istorice, noteaza cei de la news.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si