Vila lui Dinu ”Vamă”, scoasă la vânzare pentru 5.000.000 euro! Imobilul în care a locuit omul de fotbal rivalizează la preț cu palatul lui Gigi Becali!

Vila în care a locuit omul de fotbal Dinu Gheorghe a fost scoasă la vânzare pentru suma de 5 milioane euro.

Radu Constantin, duminică 17 martie 2019 , 12:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dinu ”Vamă”, cum este ”alintat” noul președinte de la Dunărea Călărași, a locuit mulți ani într-un adevărat palat situat în zona Primăverii. Imobilul a fost scos la vânzare, cu câteva zile în urmă, pe site-urile de specialitate, pentru o sumă care ar putea concura cu palatul lui Gigi Becali: 5 milioane euro. Vila lui Dinu Gheorghe are 10 camere, 572 mp utili iar terenul are 1.258 mp.

”Viitorul proprietar se va bucura de o casă inteligentă, cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Tehnologia smart permite controlarea tuturor sistemelor atât din interiorul cât și din exteriorul casei de pe telefon sau de pe o tabletă și este menită să asigure confortul proprietarilor. Printre facilitățile oferite enumerăm alarma, supraveghere video, rulouri acționate electric, sistem audio etc.”, se arată în anunțul postat de o cunoscută agenție imobiliară.  

Dinu Gheorghe a cumpărat ”palatul” cu doar 21.000 dolari

Citeste si: Prima sotie a lui Dinu Patriciu s-a intors in Romania! Casatorita in Franta cu un scriitor roman, Mihaela si-a petrecut concediul pe litoral si a mers in Vama Veche

Vila din Primăverii a intrat în posesia lui Dinu Gheorghe în anul 1998 pentru doar 21.000 dolari, așa cum se arăta în ziarele vremii. Fostul șef al Direcției Generale a Vămilor nu s-a mutat însă imediat aici. El a trebuit să reconsolideze aproape în totalitate imobilul, operațiune care a durat câțiva ani. Amenajările interioare au fost refăcute în 2018 când a apărut informația că Dinu Gheorghe ar fi înstrăinat ”palatul” pentru 4.000.000 euro. Respectiva informație nu a fost confirmată (dar nici infirmată) de Dinu ”Vamă”. Conform anunțului, în prezent imobilul nu este locuit.

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si