Comportamentul lui Safiye scapă de sub control după ce o zărește pe Inci, alături de tatăl Hikmet. Cunoscând foarte bine situația de sănătate a tatălui său, care s-a agravat, dar și pe cea a surorilor sale, Han încearcă din răsputeri să calmeze spiritele în casă.

Întâmplarea teribilă în care a fost implicată, fără voia sa, din familia Derenoglu, îi ridică serioase semne de întrebare lui Inci, care simte că ceva nu este în regulă cu familia soțului său.

Inci încearcă să afle ce drame ascunde Han însă acesta nu reușește să își deschidă sufletul în fața frumoasei sale soții.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp după moartea make-up artistei: „Mi-a rămas o bucățică din tine”- wowbiz.ro

În vreme ce Inci se îngrijorează de “dispariția” fără urmă a tatălui său Haluk, bărbatul ia legătură cu Han pentru a-l șantaja. Când Inci află ce tertipuri folosește tatăl său pentru a obține bani necuveniti chiar de la Han, reacția sa devine de necontrolat. Întâmplarea face ca Ege să fie în preajma tatălui său, atunci când acesta vorbește cu ginerele său și astfel, fratele lui Inci va afla secretul tainuieste acesta, care o vizează pe sora sa.

Dacă va reuși Han să își deschidă sufletul în fața frumoasei sale soții și să-i împărtășească durerosul trecut al familiei sale și, cum va reacționa Ege atunci când află marele secret tăinuit de sora sa, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si