"Ma aflu la spital din cauza incompetentei unor politisti. in aceasta dimineata, o patrula de interventie mascata a politiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din pacate, oamenii legii au gresit usa si au crezut ca usa de acces in apartamantul meu da catre un rai al drogatilor, deci au spart-o si au intrat peste mine. Fiind luat din somn si fiind in stare de soc, crezând ca au intrat niste banditi peste mine, am incercat sa scap, dar am cazut pe geam, de la etaj", a scris violonistul pe Facebook.

Adrian Naidin a mai precizat ca se afla in spitalul Elias. "Am fost transportat la spitalul Elias de urgenta si o echipa de medici se ocupa in clipa de fata de fracturile mele".

Artistul a mai scris ca spectacolul pe care urma sa-l sustina in 10 octombrie va fi amânat. "stiu ca spectacolul din data de 10 este aproape vândut, urma sa aflati de planuri viitoare, concertele pe care le pregateam, de CD-urile pe care intentionez sa le lansez si multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunostinta dumneavoastra. Nu as vrea sa ma transform intr-un caz senzational. Voi reveni curând cu stiri despre starea mea de sanatate".

Politistii de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate au facut, miercuri, sapte perchezitii, având informatii despre culturi indoor de plante de canabis, pentru consum propriu si pentru vânzare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Intr-unul dintre imobilele perchezitionate locuieste, cu chirie, violoncelistul Adrian Naidin. in momentul in care politistii au intrat in imobil, Adrian Naidin era impreuna cu un alt barbat. Violoncelistul a incercat sa sara de la etajul unu, dar a lovit un aparat de aer conditionat si a cazut, au aratat sursele citate.

Adrian Naidin a suferit politraumatise si a fost dus la Spitalul Elias din Capitala.

Managerul Spitalului Elias, Doina Dimulescu, a declarat, pentru News.ro, ca muzicianul Adrian Naidin a fost internat miercuri dimineata, “ca urmare a unui politraumatism".  “In prezent, pacientul de afla in sectia de Terapie Intensiva, este stabil din punct de vedere al functiilor vitale si primeste ingrijirile reclamate de leziunile pe care le-a suferit", a mai spus Doina Dimulescu.

Politistii au gasit in subsolul imobilului in care locuieste Adrian Naidin o cultura de canabis, iar in casa, aproximativ un kilogram de canabis pregatit pentru vânzare.

Sursele citate au precizat ca Adrian Naidin le-ar fi spus politistilor ca el nu avea cunostinta despre acea cultura indoor si nici de drogurile din casa, el locuind acolo cu chirie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si