Viorel de la Vaslui a luat o decizie neașteptată. Nimeni nu-l mai poate întoarce înapoi

Viorel Stegaru a luat o decizie de ultimă oră și nimeni nu-l mai poate întoarce înapoi. Soțul Veronicăi, intitulată Vulpița a decis că vrea să lucreze, zis și făcut.

Author: G.B. marți 18 februarie 2020 , 19:56

Viorel a luat o decizie neașteptată
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Viorel a luat o decizie neașteptată. Cuplul Stegaru nu lucrează, deși are un copil de întreținut. Bărbatul a luat atitudine și a menționat că se va angaja la o spălătorie.

Soțul femeii cunoscute pentru infidelitățile sale a mai mers o dată la spălătorie, însă a renunțat. Poate de data aceasta este cu noroc.

Viorel a luat o decizie neașteptată

Viorel a luat o decizie neașteptată. Nimeni nu-l mai poate întoarce înapoi

Viorel a luat o decizie neașteptată. „Da, a fost astăzi. Am înţeles că mai are să-şi rezolve nişte probleme cu fata. Din ce am înţeles ar vrea să o aducă în Bucureşti, după care să vină la muncă. Eu i-am sugerat, că o să plec săptămâna asta în concediu, şi mă întorc de luni.

De luni poate veni să semneze contract de muncă. (…) Când a fost prima dată mi-a zis că o să vină, n-a mai venit. Acum habar nu am. Dacă vrea şi este hotărât eu îl primesc, dar aş vrea să vină doar dacă este hotărât, că nu am timp de pierdut cu contracte de muncă încheiate şi descheiate”, a declarat patronul spălătoriei după ce a fost contactat telefonic de „Acces Direct”.

Viorel a luat o decizie neașteptată. Citeste si: Vulpița de la Vaslui a fost bătută de Viorel. Află secretul pe care soțul îl ține ascuns și nu îi dă pace

Viorel a luat o decizie neașteptată

Viorel a luat o decizie neașteptată. Citeste si: Copilul Vulpiței, lăsat la Blăgești, plânge de dorul părinților și îi cheamă acasă. Vezi cum arată micuța Maria

Viorel a luat o decizie neașteptată. Viorel și Veronica au devenit faimoși în urma presupusului viol în care a fost implicată Vulpița. Cei doi au împreună o fetiță, în vârstă de doi ani, și locuies în satul Blăgești din județul Vaslui. 

Citeste si: Bomba anului! "Vulpiţa" s-a îndrăgostit de Jador!? Uite ce i-a spus solistului când l-a sunat!

Viorel a luat o decizie neașteptată

Viorel a luat o decizie neașteptată. Citeste si: Vulpița de la Vaslui s-a căsătorit. Anunțul făcut de tânără în urmă cu doar câteva ore


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si