Viorica Dăncilă, adevărul despre performanțele școlare! A fost trimisă la un liceu mai slab pentru că a ratat un examen și a fost respinsă la Politehnică

Viorica Dăncilă a încheiat facultatea cu media 9, însă a avut probleme mult mai mari în timpul liceului.

Author: Radu Constantin miercuri 27 noiembrie 2019 , 09:18

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Viorica Dăncilă a încercat să salveze din aparențele unei campanii electorale pline de gafe de exprimare spunând că a terminat facultatea cu media 9, după ce în presă apăruse deja ”pe surse” o copie a diplomei care îi confirma spusele.

Fostul premier a avut însă probleme mult mai serioase în liceu, acolo unde a ”picat” treapta a doua. La acea vreme, trecerea din clasa X-a în a XI-a se făcea pe bază de examen, iar în funcție de rezultat puteai să continui acolo sau să mergi la un liceu mai slab-cotat.

Jurnaliștii de la Recorder au refăcut tot traseul școlar al celei care și-a dorit să devină prima femeie-președinte. Conforma acestora, Viorica Dăncilă a absolvit clasa a VIII-a în 1978 și a dat examen la Liceul ”Mihai Viteazul” din Ploiești, acolo unde a reușit să intre la limită, ”puțin peste linia roșie”.

Dăncilă a ratat treapta a doua

”La treapta a doua, însă, nu au mai reușit (ea și colega de școală intervievată de Recorder n.r.) să intre tot la ”Mihai Viteazul” și au ajuns amândouă la ”Energetic”, un liceu de cartier, cu profil tehnic.

(...)

Dacă într-a noua și-a zecea a mai scăldat-o, într-adevăr, după ce s-a lovit de eșecul de la treapta a doua, s-a pus serios cu burta pe carte. Mulți dintre cei care nu au mai reușit să continue la ”Mihai Viteazul” au nimerit într-o singură clasă, la ”Energetic”, li s-au dat cei mai buni profesori ai acestei școli mărginașe și au format aici colectivul cu cele mai bune rezultate din an”, se arată în Recoder.

Citeste si: Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis după ce a aflat rezultatul alegerilor. Ce i-a transmis

Citeste si: Declarații uluitoare! ”Profeția” șoc a Marianei Cojocaru pentru  Klaus Iohannis! ”Va avea în fața ani catastrofali atât 2019, 2020, cât și 2021”

Citeste si: Mesajul Gabrielei Firea în ziua alegerilor prezidențiale! ”Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi indiferent cărei categorii socio-profesionale aparţin”

A intrat la facultate din a doua încercare

Viorica Dăncilă a ratat și primul examen de admitere în facultate, nereușind să intre la Politehnică.

”... nu a intrat din prima la facultate. Marinela Săvescu ține minte că fosta ei colegă a dat examen la Politehnică, în București, nu mai știe la ce profil, și a căzut. La fel, de fapt, a pățit și ea.

Anul următor, amândouă au dat admitere la universitatea tehnică din oraș, Institutul de Petrol și Gaze. Rodica (Viorica Dăncilă n.r.), la secția de Foraj, iar ea, la un alt profil, la seral.

La Foraj se intra ușor, dându-i bună-ziua decanului, dar se absolvea greu, trecând prin examenele unor materii imposibile. Din câți se așezau în băncile anului întâi, la final, mai ieșeau doar jumătate sau chiar mai puțini”, mai scrie sursa citată.  

 

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din... Momente dramatice la Survivor Romania 2021! Cine este eliminat in lacrimi din competitie dintre Stefan Ciuculescu, Raluca Dumitru, Andrei Dascalu si Marius Craciun
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în... Previziune despre venirea lui Iisus Hristos: Este foarte aproape. Sa rămânem tari în CREDINȚĂ!
infoactual.ro
Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale Nu combina niciodată aceste fructe! Ar putea fi fatale
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si