Retelele de socializare sunt o cale de comunicare extrem de importanta in ziua de astazi, sute de milioane de oameni folosind aceste platforme in diverse scopuri, atat personale cat si profesionale. Poti sa socializezi, sa te documentezi, sa "spionezi", dar cel mai important, sa te exprimi liber si sa vezi cum sunt primite parerile tale.

Politicienii au inteles repede care sunt avantajele utilizarii acestor retele asa ca si-au facut de multi ani conturi sau si-au angajat adevarate echipe specializate in social media sa le creasca popularitate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In Romania, cel mai apreciat politician in mediul online este chiar seful statului care in curand va atinge pragul de doua milioane de like-uri. Si ceilalti oameni politici de la carma tarii, cum ar fi Liviu Dragnea sau Calin Popescu Tariceanu sunt prezenti pe facebook si au o multime de comentarii.

Singura absenta notabila ar fi cea a

premierului Viorica Dancila. Desi pare de necrezut ca sefa Executivului nu are o pagina oficiala, ei bine aceasta este realitatea. Prim-ministrul a avut un cont oficial pe vremea cand era europarlamentar insa si l-a dezactivat si nu si-a mai activat altul in calitatea ei de premier.

" Mi-am inchis( contul, n.r.) pentru ca era din postura de europarlamentar si trebuie sa imi deschid din postura de premier al Romaniei ”, a spus Dancila cand a fost investita in functia de prim-ministru.

Mai tarziu, aceasta a declarat ca, dupa ce le va castiga increderea romanilor, va dobandi multe aprecieri pe reteaua lui Zuckerberg. Ei bine, de atunci politiciana si echipa ei aveau tot timpul din lume sa creeze o pagina, dar au preferat sa ignore cu gratie mediul online. Oare de ce?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si