Viorica Dăncilă, înregistrată într-o ședință. Le promite bani parlamentarilor PSD și amenință voalat cu dosare penale

Vineri a avut loc o ședință PSD în care Viorica Dăncilă le-a transmis parlamentarilor că miza moţiunii de cenzură sunt dosarele penale. Asta ar însemna că, în cazul în care opoziția ar pune mâna pe putere, ar reveni vremurile în care liderii PSD ar fi vânaţi cu dosare.

K.B., miercuri 09 octombrie 2019 , 13:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

În discursul pe care l-a avut, Viorica Dăncilă a declarat că miza moțiunii de cenzură este foarte mare.

"Miza nu este neapărat un post de prim-ministru. Mizele sunt mult mai mari. Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem… și mulți din această sală știu la ce m-am referit. De fapt, asta este miza. Nu vă imaginați că au ca și miză ocupare unor posturi de miniștri pentru care nu au nici un program. Ce să pună în loc? Ce să facă?", a spus Dăncilă.
"Este bătălia noastră contra opoziției. Este bătălia tuturor. Nu numai a mea sau a Guvernului. Este o bătălie comună. Eu cred că vom ieși mai întăriți din această bătălie și că acesta (aceasta - n.r.) ne va aduce un scor electoral mai mare. Scor electoral care ne va ajuta la alegerile locale și, bineînțeles, la alegerile parlamentare. (...)

Citeste si: Fifor: Staţi liniştiţi! Moţiunea nu va trece! Vor fi voturi împotriva moţiunii inclusiv de la PNL. Orban, o ”glumă de premier”

Citeste si: Cupa Exatlon! Vedetele României, pe traseu împotriva Mexicului! Prima înfruntare din Republica Dominicană IMAGINI SPECTACULOASE

Citeste si: Fifor: Staţi liniştiţi! Moţiunea nu va trece! Vor fi voturi împotriva moţiunii inclusiv de la PNL. Orban, o ”glumă de premier”

Dacă cineva din sală crede că vrea să voteze la moțiune sau să plece, eu cred că este corect să-mi spună acum. Eu nu cred în ceea ce afirmă Orban sau Ponta că vor mai pleca de la PSD nu știu câți. Eu nu cred că de la PSD vor mai pleca. Dimpotrivă, am convingerea că la PSD se vor întoarce… pentru că nu văd ce poate să le ofere ceilalți. Toți îl cunoaștem pe Victor Ponta", a mai afirmat Dăncilă.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si