Viorica Dăncilă, întrebată dacă îl grațiează pe Liviu Dragnea. Răspunsul halucinant al premierului

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă l-ar graţia pe fostul lider al partidului în cazul în care ajunge preşedinte

E.T., luni 07 octombrie 2019 , 15:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Invitată într-o emisiune live, Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă l-ar graţia pe fostul lider al partidului în cazul în care ajunge preşedinte. Răspunsul premierului a venit rapid: „Doamne fereşte, nici nu se pune problema”, scrie Adevărul.

„Vă dați seama că nu este o decizie a fostului președinte care să ne bucure. Este o decizie care ne întristează, dar nu se va ajunge la acest lucru pentru că noi am făcut totul legal”, a mai subliniat Viorica Dăncilă.

Citeste si: Ministrul Sănătății le-a vizitat pe 6 femei rănite în accidentul din Ialomița. Care este starea lor

Citeste si: Soțul uneia dintre mamele moarte în carnagiul din Ialomița, declarații sfâșietoare:"Şi i-am zis să aibă grijă de ea, de două ori, şi a zis: hai, mă..."

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a făcut apel la sentinţa Tribunalului Bucureşti prin care i-au fost respinse contestaţiile făcute la Statutul PSD şi alegerea în funcţiile de conducere a partidului a preşedintelui Viorica Dancilă, a preşedintelui-executiv Orlando Teodorovici şi a secretarului general Mihai Fifor.

Viorica Dăncilă, prim-ministru şi preşedintă a PSD, a fost desemnată, la sfârșitul lunii august, candidat al partidului de guvernămînt la alegerile prezidenţiale.  Decizia a fost luată în cadrul unui Congres Extraordinar al formațiunii, al doilea de la condamnarea fostului lider, Liviu Dragnea.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si