Ieri, Viorica Dăncilă s-a implicat din nou în cazul Sorinei! Premierul a anunțat că va primi raportul complet de la Ministerul Muncii referitor la fetița de 8 ani din Baia de Aramă ridicată cu forța de un procuror ca să fie dusă la familia adoptivă, și a precizat ferm că toți cei care au greșit, cu siguranță, vor plăti.

Șefa PSD a declarat că imaginile prezentate în media au revoltat-o.

”Mâine (n.r., azi, am raportul complet de la Ministerul Muncii. Să spunem că cineva a greșit, dar ce vom face cu Sorina, cu ce simte Sorina, dacă vrea sau nu să plece cu părinții adoptivi. Ce s-a întâmplat acum va rămâne în sufletul Sorinei o viață”, a declarat premierul, la Antena 3.  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Șarpe de 2 metri, capturat în casa unei familii din Mehedinți

Citeste si: Viorica Dăncilă, umilită: "Trebuia s-o aleagă pe coafată, vopsită, parfumată, altfel tușea"

Citeste si: Andreea Marin, pictorial alături de fiica sa. Fetița este superbă

Viorica Dăncilă, șocată în cazul Sorinei! ” Vor plăti cei care au greșit”

Viorica Dăncilă, șocată în cazul Sorinei de întreaga poveste, a mai specificat și ce dorește să modifice în plan administrativ pe viitor, pentru a nu se mai repeta astfel de situații. ”E un caz care a creat multă emoție, înseamnă că oamenii dau dovadă de solidaritate și că le pasă de ce se întâmplă în jurul lor. Nu pot să concept de ce s-a ajuns la violență! Vor plăti cei care au greșit, dar e important ce se întâmplă cu Sorina.

Ea a crescut alături de niște oameni timp de opt ani. Poate că noua familie nu a rău intenționată, dar nu poți după opt ani să fi luat să crești în altă parte.(...) Dincolo de pedepsele pe care le vrem pentru cei care au greșit, acest lucru se poate repeta. Noi trebuie să ne gândim cum reglăm aceste lucruri din punct de vedere administrativ. Dincolo de deciziile care poate nu au fost cele mai inspirate, dincolo de comportamentul unora, care e de neiertat. M-au revoltat foarte mult acele imagini.. am văzut că o femeie poate să se comporte așa.. pentru mine nu e de acceptat. Și nici măcar nu a realizat că a făcut ceva rău. E șocant pentru toți cei care au urmărit acest caz”, a declarat prim-ministrul României la Antena3.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si