Viorica Dăncilă: România nu este o ţară a infractorilor, criminalilor, proxeneţilor sau violatorilor

Viorica Dăncilă a spus că în calitate de premier nu va permite ca României să i se lipească eticheta de țară a infractorilor, criminalilor, proxeneților sau a violatorilor.

R.B., marți 30 iulie 2019 , 19:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”În spaţiul public s-a promovat intens în ultimii ani lupta împotriva corupţiei, ceea ce este corect, iar lupta împotriva corupţiei trebuie să continue, dar în acelaşi timp nu trebuie lăsată mai prejos lupta împotriva criminalităţii, împotriva reţelelor de trafic de persoane şi de droguri, împotriva violatorilor şi pedofililor, împotriva criminalilor, împotriva celor care destabilizează în cel mai josnic mod societatea. România nu este o ţară a infractorilor, nu este ţara criminalilor, nu este ţara proxeneţilor sau violatorilor. Ca prim-ministru nu voi lăsa, nu voi permite să se lipească această etichetă României. Dar cred că trebuie să dăm dovadă de consens, trebuie să vedem ce putem face fiecare pentru a îndrepta lucrurile. Avem datoria morală de a aduce în faţa tuturor adevărul şi cred că acest lucru este aşteptat de la noi şi de familii, dar şi de cetăţeni care aşteaptă să vadă ce vor face autorităţile, care este răspunsul pe care îl dăm noi acestei tragedii”, a încheiat Dăncilă.

Citeste si: Stenogramele șocante ale discuțiilor de la 112 dintre Alexandra și polițist: ”A venit, a venit... Veniţi repede, vă rog!!!”

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si