Virgil Ianțu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Duminică, 20 noiembrie, Virgil Ianțu, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, va răspunde celor “40 de întrebări” adresate de Denise Rifai.

Author: Georgiana Balaban joi 17 noiembrie 2022 , 15:33

ianțu

Virgil Ianțu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Născut la Timișoara, Virgil Ianțu a absolvit Colegiul Național de Artă “Ion Vidu”, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Muzică București, în anul 1995. La scurt timp după absolvire, a fost admis în Corul Madrigal. Aproape un deceniu a fost solist al grupului The Fifties. De numele lui Virgil Ianțu se leagă și emisiuni celebre, precum “Copiii spun lucruri trăsnite” și “Vrei să fii miliardar”/“Vrei să fii milionar?”.

Citește și: Tragedie în Cappadocia, Turcia. Doi turiști s-au stins din viață după ce balonul cu aer cald în care se aflau s-a prăbușit

Citește și: Cum arătau Culiță Sterp și iubita sa în liceu, când erau colegi. „Era cea mai frumoasă din clasă și mi-era rușine să-i spun”

ianțu

Virgil Ianțu, invitat la Kanal D.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Ați fost primul mare câștigător de la <Vrei să fii miliardar?>”, V-a confiscat vioara copilăria?”, “Ați paralizat vreodată de frică?”, “Mai dormiți la prânz?”, “Când ați învățat să spuneți da?”, Câte femei ați cucerit cu părul grizonant?”, “A devenit scenă mult prea mică pentru Ianțu și Bănică?”, “Cât alcool puteți să beți fără să cadeți sub masă?”, “Cine e mai bun: Virgil Ianțu sau Dan Negru”?, sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui

Virgil Ianțu în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:00, la Kanal D!

Citește și: Cristian Boureanu, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la 22:00

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai poartă inelul de la Dan Bittman, dat în emisiunea "40 de întrebări...": "Este foarte finuț și frumos!"


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si