Virgil Magureanu si-a deschis la Satu Mare o fabrica de alcool!

Virgil Magureanu, fostul sef al SRI, s-a specializat in afacerile cu alcool.

Author: Matei Vaihan Webeditor: Petru Luca vineri 17 noiembrie 2017 , 21:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Virgil Magureanu a fost primul sef al Serviciului Roman de Informatii, intre 1990 si 1997, iar in ultima perioada s-a dedicat afacerilor cu alcool. „În primăvara acestui an, Virgil Măgureanu şi-a înfiinţat, la Satu Mare, o fabrică de alcool, în asociere cu un fost inspector-şef al Finanţelor Publice locale, trimis în judecată de DNA, în anul 2015, şi condamnat, anul acesta, la patru ani de închisoare cu executare, pentru complicitate la dare de mită şi

spălare de bani”, a dezvaluit "Jurnalul national".

"Ultima afacere pe care a înfiinţat-o Virgil Măgureanu poartă, potrivit datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, numele de SC CODRUL SM SRL, cu sediul social în satul Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, judeţul Satu Mare. Compania a fost înmatriculată în data de 19 mai 2015, are un capital social subscris şi vărsat în valoare de 20.500 de lei, din care 18.360 de lei reprezintă aport în natură la capitalul social”, a mai dezvaluit ziarul." Domeniul principal de activitate al societăţii SC CODRUL SM SRL este fabricarea băuturilor, iar activitatea principală declarată este distilarea, rafinarea şi mixarea băuturilor alcoolice”, se mai arata despre noua firma a lui Magureanu.

Nu este prima afacere a lui Magureanu. In 2007, el a inaugurat o fabrica pe livada cu afini din satul sau natal, Giurtelecu Hododului, din judetul Satu Mare, investitia ridicandu-se la aproximativ 4 milioane de euro, din care jumatate au fost bani europeni. In ciuda sumelor imense investite, firma are rezultate dezastruoase, in ultimii 5 ani fiscali bifandu-se o pierdere totala de aproximativ 8,5 milioane de lei, adica aproape 2 milioane de euro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si