Zapada i-a surprins pana si pe salvamontistii din Arges! Asa arata masina lor, pe care au uitat s-o echipeze de iarna. Asemenea lor, alti soferi din nordul tarii au inaintat ca-n miezul iernii.

Desi iarna vine in forta, in vulcanizarile din toata tara bate vantul. De exemplu, in Baia Mare, doar un sofer s-a aratat speriat de zapada.  

- Dimineata cand am venit la Baia Mare am trecut pe la Cavnic si am vazut zapada prima data anul asta si am zis ca sa schimbam si cauciucurile

Nu va amagiti ca iarna e doar sus, in munti!  

Oficial Transfagarasanul se va inchide la sfarsitul acestei luni, daca doriti sa urcati la cota 2000 cu masina este bine sa aveti cauciucuri de iarna. si asta pentru ca deja stratul de zapada depus pe sosea masoara cativa centimetri.

20 de centimentri a masurat stratul de zapada. Daca soferii care s-au trezit in toiul iernii au tras masinile pe dreapta, iar turistii, luati pe nepregatite, au facut turturi, la cat de subtire au fost imbracati, comerciantii si-au frecat mainile de bucurie.

Oricat de dor le-ar fi unora de bulgareala, trebuie sa mai astepte. Ninsorile se opresc, iar meteorologii anunta in zilele urmatoare o usoara incalzire.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si