Oamenii pe care ii vedeti vor sa ajunga la Ranca. Sunt turisti si spera ca isi vor petrece weekendul la munte. Dar viscolul le-a dat peste planurile.

"De cat timp asteptati.de la ora 4.30. Cate masini sunt aici. 20. 30 de maisni, mai multe. Ce vi s-a spus. Ca nu se vede ca nu pot actiona utilajele din lipsa vizabilitatii se asteptau sa fie soare, primavara, ghiocei"

Drumul national 67 C a fost închis circulatiei dupa ce drumarii au constatat ca în dreptul releului vizibilitatea este zero.


Ca sa nu-i lase sa înnopteze în nameti, drumarii i-au urcat în statiune pe turistii care nu apucasera sa ajunga la Ranca inainte de a începe vreme rea.

A urcat doar în coloana însa din cauza vizibilitatii reduse, pe drum au existat incidente.

Dupa aproape sase ore, drumul a fost deblocat. Si Neamt a fost o noapte de cosmar. Masinile au derapat pe soselele inghetate. In Maramures a nins cat pentru toata iarna!

"In Maramures, zapada masoara mai bine de jumatae de metru, troienele sunt uriase, ninge de mai bine de 24 de ore neincetat. De altfel se vede la acesta casa zapada aproape sa ajunge la acoperis".

Oamenii si-au luat lopetile si au urcat pe acoperis.

"Noi suntem obsinuiti cu asa ceva. Iernile sunt foarte mari si grele.
O dam jos sa nu se strice acoperisul"

Daca de zilele urmamtoare ninsorile se vor domolii, in locul lor va veni gerul. Sunt aSteptate temparaturi si de pana la -15 grade in norudul tarii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si