Visul ca vom putea ajunge cu metroul pana la cel mai mare aeroport din tara s-a naruit brusc!

Proiectul Magistralei 6 a primit finantarea doar pentru jumatate de linie, adica pana in zona Baneasa

C.I.P., joi 14 februarie 2019 , 17:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Anuntul a fost facut chiar de Ministrul Interimar al Transporturilor, Rovana

Urmeaza statia ....Tokyo! Asta ar trebui sa auda calatorii aflati in trenurile care vor fi puse in circulatie pe Magistrala 6, peste 4 ani. Numai ca ei nu vor putea ajunge pana la aeroportul Otopeni, asa cum se promitea initial.

Citeste si: Detalii neștiute din viața actriței care o interpretează pe Filiz în serialul "Povestea noastră". Cu siguranță nu ați fi bănuit

Chiar daca proiectul pe hartie prevedea ca linia de metrou va ajunge pana la Aeroportul Otopeni, adica va avea o lungime de 14 kilometri, finantarea in Comisia Europeana a fost aprobata doar pentru 6. Adica, pana in zona complexului comercial Baneasa, unde va fi amplasata statia Tokyo. Lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua parte a acestui an si ar trebui sa fie gata pana in 2023.

Citeste si: REVOLTĂTOR! O fetiță de cinci ani cu autism a fost "ascunsă" de educatoare pentru a nu strica o inspecție! Totul s-a întâmplat într-o instituție din București! "Doamnă, faceți analize și faceți alt copil"

12 garnituri de metrou, fiecare cu 6 vagoane ar urma sa circule pe aceasta magistrala, destul de criticata.

Lucrarile sunt programate sa inceapa in a doua jumatate a acestui an, iar investitia depaseste o jumatate de miliard de euro, bani luati din Fondul de Coeziune.

 

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si