Monica Rosu se descurca de minune la Exatlon! “Faimoasa” a prins incredere de la o zi la alta si, dupa primele saptamani, deja se anunta a fi o concurenta cu pretentii la marele premiu!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Daca in Republica Dominicana, lucrurile merg perfect pentru Monica, ei bine, in tara, fosta mare gimnasta a Romaniei nu este multumita pe deplin! Mai mult, chiar recent, ea a trait o dezamagire pe linie profesionala!

Citeste si: Cristi Pulhac de la Exatlon vrea sa iasa la pensie de la Dinamo: "La Dinamo m-as intoarce oricand! Si acum, si la 40 de ani, si la 50 de ani"

Monica Rosu a plecat la Exatlon cu un regret!" Motivele nu au fost dezvaluite, dar toata lumea din Bacau stie ce se intampla cu adevarat!"

Din spusele apropiatilor, Monica Rosu a plecat la Exatlon cu un regret, acela ca sala de sport din Bacau, orasul ei natal, inca nu ii poarta numele asa cum i s-a promis.

“Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Marius Alexandru Dunca a dat, in urma cu cateva luni, un decret prin care sala din Moldova urma sa se numeasca “Monica Rosu”, insa nici pana in acest moment, decizia nu a fost pusa in aplicare de actualul sef al ministerului, Ioana Bran. Motivele nu au fost dezvaluite, dar toata lumea din Bacau stie ce se intampla cu adevarat! Odata cu schimbarea denumirii, ar trebui sa se faca si o placheta si, fireste, o renovare a cladirii.

Totul presupune fonduri in plus si nimeni nu este dispus sa le ofere, nici politic, nici sportiv. In atari conditii, marea campioana olimpica de la Atena trebuie sa mai astepte pana cand isi va vedea numele trecut in actele oficiale”, au dezvaluit persoane din preajma “faimoasei”!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si