Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare: "Vreo 9 ani mi-am castigat existenta din tranzactii"

Recent, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare, domeniu in care a activat aproape un deceniu.

Matei Vaihan, duminică 01 iulie 2018 , 19:59

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Intr-un interviu, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare. „Din facultate am început să caut ocazii şi am reuşit să iau primul casting, într-un serial, unde câştigam 1.000 de euro. Aşa mi-am luat prima maşină, pe care am vândut-o apoi cu 2.700 de euro, bani din care mi-am deschis o firmă. Practic, am scris pe google: afaceri cu 3.000 de euro şi imobiliarele păreau cele mai bune. şi vreo 9 ani mi-am câştigat existenţa din tranzacţii imobiliare”, a dezvaluit Draghia pentru life.ro.

Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare. Si-a cumparat un apartament cu banii castigati la un concurs

Castigatorul de la Exatlon a explicat, cu alta ocazie, care sunt, in prezent, sursele sale de venit: “Eu am un apartament, pe care l-am cumparat cu banii castigati la un alt concurs tv. Acel apartament este acum inchiriat, iar cu banii pe care-i iau pe el, imi platesc chiria in locuinta in care stau acum cu familia, si imi mai si raman bani. Chiria pe care o iau e dubla fata de cea pe care o platesc, deci restul banilor reprezinta un venit lunar fix”.

Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare: „Mai fac bani din postari"

Revenit de la Exatln, Vladimir Draghia a dezvaluit cum a dat lovitura in imobiliare. „Mai fac bani din postari pe social media. Sunt tot felul de sponsori care ma abordeaza si o data la doua-trei saptamani am cate o campanie. Poti sa traiesti decent din asta. Inainte de Exatlon aveam circa 50.000 de “followers” pe Instagram, acum am peste 250.000”, a mai marturisit Vladimir Draghia.

Te-ar putea interesa si