Vladimir Drăghia și Grațiela Teohari Duban prezintă “Deștepți cu banii”, la Kanal D. Emisiunea are premiera duminică, 7 noiembrie, de la ora 15:00

Duminică, 7 noiembrie, la ora 15:00, la Kanal D are premiera emisiunea “Deștepți cu banii”, prezentată de Grațiela Teohari Duban și Vladimir Drăghia, un quiz show cu întrebări din domeniul financiar, ce își propune să le ofere telespectatorilor sfaturi, idei utile și ușor de aplicat în viața de zi cu zi.

Author: Alexandra Costea miercuri 03 noiembrie 2021 , 17:02

Vladimir Drăghia și Grațiela Teohari Duban prezintă “Deștepți cu banii”, la Kanal D. Emisiunea are premiera duminică, 7 noiembrie, de la ora 15:00

Emisiunea are premiera duminică, 7 noiembrie, de la ora 15:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alături de cele două vedete, în fiecare ediție, va fi prezentă și Nicoleta Deliu-Pașol, Head of Communication & CSR BCR și inițiatoarea celui mai amplu program de educație financiară din România, “Școala de Bani”. 

Aceasta va avea rolul “Profei de bani”, reprezentând, în economia show-ului, persoana cea mai potrivită pentru a le explica  atât concurenților, cât și telespectatorilor cum să gestioneze înțelept fondurile financiare de care dispun. 

Citeste si: Pe cine a pus ochii Antonia în casa "Puterea Dragostei". Secretul a ieșit acum la iveală

O nouă emisiune în grila Kanal D

În cadrul fiecărei ediții a emisiunii “Deștepți cu banii” se vor confruntă două echipe formate din doi membri. Aceștia vor trece printr-o serie de întrebări legate de domeniul financiar, dar abordarea e una cât se poate de pragmatică, de simplă, cu aplicabilitate directă în viață noastră, cu exemple grăitoare din diferite situații cu care oricine se poate confrunta.

La finalul fiecărei ediții, câștigătorii primesc 5000 de lei și se califică în semifinală, unde au posibilitatea de a câștiga 10.000 de lei. Doar două echipe vor ajunge în finală și vor concura pentru marele premiu, de 25.000 lei. 

Citeste si: "Doctorul minune", Taner Olmez, se pregateste sa fie tata. Care va fi numele copilului: “Este un lucru incredibil”

În ce constă noua emisiune de la Kanal D

Emisiunea “Deștepți cu banii” se adresează publicului larg, iar întrebările și informațiile din domeniul financiar vor fi formulate în termeni cât mai relaxați, pentru că sfaturile primite în timpul show-ului să fie ușor de asimilat și apoi de aplicat în viața cotidiană. 

  “Telespectatorii vor avea ocazia să învețe foarte multe despre finanțele lor, cum să țină cât mai mult banii în portofel și, de ce nu, cum să îi înmulțească. Este un joc bazat pe informații despre bani și circuitul lor în viața noastră” declara Grațiela Duban. 

Emisiunea e plină de informații financiare utile, transmise într-un mod cât mai prietenos posibil, deci ar trebui ca telespectatorii să se aștepte să învețe cum să-și gestioneze banii. Bine, noi sperăm să-i și distrăm. Eu sunt responsabil de zâmbete, deci nu e mare presiunea. Încerc de mic, zilnic, să fac oamenii să zâmbească”,  spune Vladimir Drăghia. 

 Nu pierdeți, începând din 7 noiembrie, în fiecare duminică, de la ora 15:00, “Deștepți cu banii”, emisiunea care te învață cum să îți gestionezi inteligent finanțele.  

Citeste si: Iasmina Halas de la Puterea Dragostei a vărsat totul. Ce s-a întâmplat între ea și fostul iubit, Mihai Florea: ”I-am spus să înceteze”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si