Avertismentul transmis de Vladimir Putin: Trebuie să fim pregătiți!

Vladimir Putin a avertizat Rusia să se pregătească pentru o „criză extraordinară” provocată de coronavirus.

A.M.S., marți 14 aprilie 2020 , 08:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Preşedintele Vladimir Putin a avertizat Rusia să se pregătească pentru o „criză extraordinară” provocată de coronavirus, după ce luni autorităţile de aici au raportat mai mult de 2.550 de cazuri.

  Putin le-a spus oficialilor să fie pregătiţi pentru scenarii „extraordinare” referitoare la pandemie, în timp ce Moscova a înăsprit măsurile de izolare, scrie The Guardian.

  În total, numărul cazurilor de Covid-19 raportate în Rusia este de peste 18.300, iar cel al deceselor a depăşit 145.

  În timpul unei videoconferinţe de luni, Putin a spus că următoarele săptămâni vor fi decisive pentru lupta Rusiei împotriva coronavirusului şi că situaţia „se schimbă, practic, în fiecare zi şi, din păcate, nu în bine”, conform news.ro.

  Preşedintele le-a spus oficialilor că trebuie să ia în calcul „toate scenariile privind evoluţia situaţiei, chiar şi pe cele mai complexe şi extraordinare”.

  El a cerut şi măsuri pentru a pune la dispoziţia medicilor echipamente de protecţie. „Ştiu că nu sunt niciodată suficiente şi, desigur, aici avem nevoie de măsuri suplimentare pentru a scăpa de aceste neajunsuri”.

  Putin a adăugat că Rusia va apela la ajutorul Ministerului Apărării, dacă este nevoie.

  La nivel global, de la depistarea coronavirusului, în decembrie 2019, în Wuhan (China), au fost înregistrate 1,9 milioane de cazuri de infectare şi mai mult de 116.000 de decese. Peste 440.000 de oameni dintre cei bolnavi au fost vindecaţi.

  Avertismentul transmis de Vladimir Putin: Rusia trebuie să se pregătească!

  Citeste si: Managerul Spitalului din Focșani, infectat cu coronavirus și acuzat că a fugit cu calculatorul de la birou, este putred de bogat! Constantin Mândrilă are terenuri arabile, o fâneață de două hectare, o casă și un apartament!

  Citeste si:  Dr Vasile Astărăstoae dezleagă misterul cifrelor legate de pandemia de coronavirus

  Citeste si: Misterul se adâncește! Unde a dispărut Mihai Șora de aproape 3 săptămâni?

   

   

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si