Maria Ivanovna Shelomova este cunoscută drept mama lui Putin. Femeia s-a născut pe 17 octombrie 1911. Ea provenea din provincia Tver din Zerechye, Rusia.

Rusoaica a decis să se căsătorească la 17 ani cu Vladimir Spiridonovici Putin, cu care a avut trei copii: Vladimir Putin, Albert Putin și Maria. Pe ultimii doi i-a pierdut în timpul asediului Leningradului de către forțele Germaniei naziste.

Citeste si: O ucraineancă, în vârstă de 91 de ani, a trăit coșmarul asediului Leningradului pe vremea când era doar un copil, este prinsă acum în asediul din Harkov

Președintele rus o recunoaște pe Maria drept mama sa. Însă o altă femeie mărturisește că ea i-a dat viață lui Putin. Vera Putina s-a născut pe 6 septembrie 1926 într-un sat de lângă Ochyor.

Femeia a lucrat ca mecanic și operator de mașini agricole timp de opt ani. Apoi, Vera a început o pregătire avansată pe care a terminat-o la Tașkent. În timp ce studia, ea l-a cunoscut pe Paton Privalov, cu care a avut o relație.

Rusoaica a mărturisit că după ce a rămas însărcinată a descoperit că Paton este însurat. Teribila veste i-a frânt inima așa că s-a întors să locuiască cu părinții ei.

Cine este mama lui Vladimir Putin, de fapt

Vera a continuat să stea cu familia ea. Ea a povestit că a născut un băiețel pe 7 octombrie 1950 și l-a numit Vladimir, dar cu drag îl alinta Vova.

Ulterior, ea s-a căsătorit cu Georgy Osepashvili și s-au stabilit în satul Metekhi din Georgia.

vladimir putin este adoptat

VERA - femeia care i-a dat viață lui Putin.

[Sursa foto: Telegraph]

Femeia și-a luat și fiul nelegitim cu ea. Vladimir nu ar fi fost acceptat de soțul ei pentru că erau săraci la acea vreme și nu puteau hrăni o gură în plus.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Se pare că rusoaica și-a trimis copilul, după certuri accentuate cu soțul ei, la bunici. Ei l-ar fi trimis pe micuț spre adopție. Părinții săi adoptivi ar fi fost rude îndepărtate ale părinților Verei și nu aveau copii: Vladimir Spiridonovici Putin și Maria Ivanovna Putina.

Citeste si: Armata ucraineană informează că a lichidat unul dintre soldații ,,de elită" al lui Vladimir Putin: ,,A luat parte la operaţiunile militare din Siria"

Cuplul s-a mutat în ceea ce era atunci Leningrad, unde a fost înregistrat și copilul a primit un nou certificat de naștere pe care scria 7 octombrie 1952.

Chiar dacă președintele Rusiei nu a confirmat cele spuse, Vera a afirmat că a făcut un test ADN, însă nu a primit niciodată rezultatul.

De asemenea, cabinetul lui a negat afirmațiile și jurnaliștii care s-au ocupat de verificarea subiectului au fost implicați în diverse incidente după ce au realizat interviuri cu Vera Putina.

Mai mulți ziariști de la Daily Telegraph au găsit dovezi că un elev pe nume Vladimir Putin a frecventat o şcoală din apropiere, unde Vera a susţinut că l-a crescut în jurul anilor 1959 şi 1960, conform Express UK.

Vera nu a stat pe gânduri și a arătat o poză în care îl ține în brațe pe Putin, la doar patru ani. Ea a mai subliniat că președintele Rusiei a studiat la școala primară din sat până în clasa a IV-a.

În plus, Putin a început școala în Leningrad în jurul anului 1960. Potrivit ei, în același an l-a dat părinților adoptivi.

Mama președintelui rus- aproape îngropată de vie

În timpul asediului Leningradului, fratele lui Putin a cedat de difterie, iar părinții săi nu au știut mult timp unde a fost îngropat, conform Russia Beyond.

Abia câțiva ani mai târziu au aflat că băiatul a fost înmormântat la Cimitirul Piskarevskoye, care a devenit locul de odihnă pentru peste 500.000 de oameni morți în anii Asediului- atât soldați căzuți în luptă, cât și civili care au murit de boală și de foame.

Citeste si: O dronă ucraineană de recunoaștere s-a prăbușit la Zagreb

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În anul 2015, Putin a vorbit despre vindecarea mamei sale Maria Ivanovna Shelomova. În timp ce se întorcea acasă de la spital, când se apropia de blocul în care locuiau, tatăl său a văzut paramedicii scoțând cadavre pe targi și și-a recunoscut soția printre cei care păreau decedați.

Erau convinși că este vie, așa că le-a zis medicilor să o lase, dar aceștia au răspuns că nu va reuși să o salveze și că va „trece în neființă pe drum”.

„Mi-a spus că i-a atacat cu cârjele și i-a pus să o ducă înapoi în apartamentul lor”, a scris Putin, adăugând că tatăl său a hrănit-o până și-a revenit și că ea a trăit până în 1999. Tatăl său a murit cu un an mai devreme.

Liderul de la Kremlin a mărturisit că tatăl lui a avut șase frați și cinci dintre ei au murit în război. Unele dintre rudele mamei sale au fost, de asemenea, ucise în conflict.

Citeste si: Moment emoționant! O fetiță refugiată din Odesa le-a făcut cea mai mare surpriză celor care au găzduit-o la Galați

În același timp, el a subliniat că părinții săi nu au simțit ură față de soldații germani. „Cum poate cineva să-i urască pe acei soldați? Erau oameni obișnuiți și au murit și în luptă.(...) Sunt muncitori, la fel ca noi. Au fost trimiși și pe front”, i-ar fi spus mama lui, conform scrisorii citate de publicația menționată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si