Mario Draghi, prim-ministrul din Italia, a mai declarat că Vladimir Putin i-a transmis că actualele contracte de gaze au rămas în vigoare şi că firmele europene vor continua să achite livăririle în euro şi dolari.

Citeste si: Panică pe aeroport în italia. O bucată din tavan s-a prăbușit din cauza rafalelor puternice de vânt

”Din ce am înţeles, dar s-ar putea să greşesc, conversia plăţii...

reprezintă o chestiune internă a Federaţiei Ruse”, a transmis Mario Draghi.

Care sunt condițiile pentru încetarea bombardamentelor rusești în orașului Mariupol

Vladimir Putin va decide încetarea bombardamentelor din orașul ucrainean Mariupol doar atunci când forțele ucrainene se vor preda, conform informațiilor oferite de președintele francez Emmanuel Macron după o discuție cu omologul său rus, citat de jurnaliștii de la BBC. 

Citeste si: Soldații ruși de la Cernobîl sunt tratați pentru otrăvire cu radiații în Belarus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Oficialii francezi au anunțat că liderul de la Kremlin a fost de acord să ia în calcul planurile de evacuare a civililor din oraș.

În prezent, conform estimărilor autorităților locale, mai bine de 160.000 de persoane au rămas blocate în Mariupol.

Război în Ucraina, ziua 36. Prima reacţie a Kremlinului după ce americanii au spus că liderii armatei ruse îl mint pe Putin: "Suntem îngrijoraţi" 

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului se declară  "îngrijorat"  de faptul că oficialii de rang înalt de la Washington "nu au habar de ce se întâmplă cu adevărat la Kremlin", notează   Interfax.

Citeste si: Rusia este îngrijorată că Washingtonul nu este cu adevărat informat de ceea ce se întâmplă la Kremlin: ,,Acest lucru poate duce la decizii eronate din partea SUA”

"Acest lucru ne provoacă îngrijorare. Se pare că nici Departamentul de Stat, nici Pentagonul nu au informații reale despre ceea ce se întâmplă la Kremlin. Pur și simplu nu înțeleg ce se întâmplă la Kremlin. Nu îl înțeleg pe președintele Putin. Nu înțeleg mecanismul de luare a deciziilor. Ei nu înțeleg stilul muncii noastre", a declarat Dmitri Peskov.

Reacţia purtătorului de cuvânt de la Kremlin  vine ca răspuns la informațiile conform cărora președintele Vladimir Putin ar fi dezinformat de către consilierii săi cu privire la cât de prost merge de fapt războiul din Ucraina.

Citeste si: Peste 120 de IP-uri, majoritatea din Rusia, caută posibile vulnerabilități IT din România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si