Vladimir Putin, replică obscenă la adresa liderilor din Occident

Președintele rus Vladimir Putin a adresat cuvinte jignitoare la adresa liderilor occidentali care l-au ironizat zilele trecute cu privire la faptul că își etalează în public pieptul dezgolit, ca să arate cât de puternic este.

Author: Sorin Negru joi 30 iunie 2022 , 15:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vladimir Putin le-a răspuns jurnaliștilor din Tadjikistan, unde se află într-o vizită externă, că omologii săi din Vest ar arăta „dezgustător” fără haine, potrivit Fox News.

„Nu știu cum au vrut să se dezbrace, deasupra sau sub talie”, le-a spus Putin reporterilor. „Dar cred că ar fi o priveliște dezgustătoare în orice caz”, a completat liderul de la Kremlin.

Citeste si: Informația zilei: Vladimir Putin ar mai avea doi ani de trăit

Vladimir Putin a făcut acest comentariu la câteva zile după ce liderii occidentali reuniți la summitul G7 au criticat înclinația lui Putin de a-și expune pieptul gol în fotografiile publice.

Cum l-au ironizat liderii G7 pe Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a replicat indirect premierului britanic Boris Johnson, care şi-a îndemnat ironic colegii de la summit-ul G7 din Germania să-şi scoată hainele pentru a arăta că sunt ”mai duri” decât liderul de la Kremlin.

”Să ne păstrăm hainele? Să le dăm jos? Trebuie să arătăm că suntem mai tari ca Putin”, a spus ironic premierul britanic, duminică, în Bavaria.

summit g7 joe biden

Joe Biden, Boris Johnson și ceilalți lideri G7, ironici la adresa lui Vladimir Putin

[Sursa foto: Twitter]

Premierul canadian Justin Trudeau i-a îndemnat pe omologii săi să-l imite pe Putin, fotografiat „călărind la bustul gol pe un cal”.

 

Vladimir Putin, sfat pentru liderii din Occident

Vladimir Putin i-a îndemnat pe liderii occidentali să nu mai consume alcool: 

„Este necesar să încetați abuzul de alcool și alte obiceiuri proaste, să faceți exerciții fizice și să faceți sport”, a adăugat el.  

vladimir putin

Vladimir Putin, adeptul pozelor la bustul gol

[Sursa foto: Twitter]

vladimir putin

Vladimir Putin, la plajă, cu fotografii de la Kremlin după el

[Sursa foto: Twitter]

vladimir putin bustul gol

Vladimir Putin, eroul poporului rus

[Sursa foto: Twitter ]

În plin summit NATO, președintele rus Vladimir Putin are și el o întrunire internațională: summitul țărilor riverane Mării Caspice.

Liderul rus a ajuns în capitala Turkmenistanului, țara gazdă a reuniunii la care mai participă Iran, Kazahstan și Azerbaidjan.

Țările participante vor adopta mai multe documente legate de conservarea Mării Caspice. Summitul este și o ocazie pentru ca Moscova să arate că Putin nu este izolat cum îl vrea Occidentul. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si