Vloggerul Selly, după ce a provocat un accident în care s-au aflat și minori: ”Copiii s-au bucurat că au intrat în mine”! Ce mai spune despre CTP

Vloggerul Selly vine cu o nouă abordare a accidentului deja celebru, în care și-a făcut praf mașina de 70.000 euro.

Author: Radu Constantin joi 09 ianuarie 2020 , 15:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Selly recunoaște că accidentul produs în zona Aviatorilor a fost din vina lui, însă spune că celălalt șofer ar fi putut totuși să evite accidentul dacă era ”atât de experimentat precum spunea”.

”Eu am fost de vină, eu am fos neatent, dar țin să menționez că dacă șoferul ăla era mai experimentat, că domnul se dădea foarte experimentat, spunea că a condus 500.000 km cu mașina aia, putea să evite. Avea tot timpul din lume să frâneze. Sunt un pic ofticat, recunosc, pentru faptul că dintre toate locurile unde putea să mă lovească m-a lovit în așa fel încât mi-a stricat ambele uși și mi-a strâmbat și stâlpul. N-o să mai fie niciodată ca nou. Vă gândiți la sufletul meu?”, spune Selly într-un vlog pe contul lui de Youtube.

Selly are o viziune interesantă și asupra faptului că în mașina care l-a lovit erau și copii. El spune că aceștia s-au bucurat când l-au văzut. ”Puteau să intre în altcineva, dar au intrat în mine”, a explicat Selly.

”Cel mai important lucru este că omul ăla, cu copii din mașina aia și cu mine, toți suntem bine și n-am avut nici un fel de vătămări corporale, absolut nimic. Suntem sănătoși, nevătămați. Copiii s-au bucurat că s-au văzut cu mine. Ei s-au bucurat că au făcut accident, puteau să intre în altcineva, dar au intrat în mine și s-au bucurat. Și totul a fost OK, integritatea fizică contează cel mai mult, astea sunt niște fiare care se repară”.

Citeste si: Dezvăluirile explozive ale lui Cristian Tudor Popescu despre Ion Iliescu

În final, vloggerul i-a dat o replică și lui Cristian Tudor Popescu, cel care a spus despre el că are probleme interioare mari dacă și-a luat o mașină de 70.000 euro.  

Selly către CTP: ”Faceți o grămadă de bani dar mergeți cu Loganul”

”Este o porcărie ce a spus domnul Cristian Tudor Popescu, un om cu păreri politice pertinente, de altfel, un analist destul de respectat. Orice om este liber să facă orice alegere cu banii lui. E foarte urât că m-a pus în context cu un tip anchetat penal că a furat niște bani, eu nu am furat banii nimănui, sunt făcuți pe munca mea.(...) Mie, personal, mi se pare ciudat că deși faceți o grămadă de bani circulați într-un Logan. Dar este opțiunea dumneavoastră, gusturile nu se discută. Mie îmi place mașina asta, dumneavoastră vă place Loganul. E fix alegerea dumneavoastră, n-am înțeles-o eu, personal, cum poate nici dumneavoastră probabil n-ați alegerea mea”, a mai spus Selly.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si