Volodimir Zelenski, un nou mesaj despre războiul din Ucraina: ”Există o singură persoană care poate folosi arme nucleare”

Volodimir Zelenski a afirmat că Rusia este singura țară în stare să folosească arme nucleare în acea parte a Europei.

Author: Diana Bostan luni 24 octombrie 2022 , 07:13

vol

Volodimir Zelenski

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Totul a pornit de la declarația făcută de ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, care a afirmat că Ucraina ar folosi o ”bombă murdară”.

Volodimir Zelenski, un nou mesaj despre războiul din Ucraina

Oriunde Rusia a adus moarte şi distrugere, noi readucem viaţa la normal. Ucrainenii asta fac. Unde este Ucraina, viaţa nu este niciodată distrusă. Însă oriunde vine Rusia, lasă în urmă gropi comune, camere de tortură, oraşe şi sate distruse, pământ minat, infrastructură distrusă şi dezastre naturale.

Citeste si: Zelenski acuză "teroarea" impusă de Rusia în atacurile de sâmbătă. "Suntem parțial în întuneric, dar rușii trăiesc în sălbăticie"

Astfel, când astăzi ministrul rus al Apărării organizează un carusel telefonic şi a sunat miniştri de externe cu poveşti despre aşa-zisa bombă nucleară ‘murdară’, toată lumea înţelege bine totul.

Înţelege cine este sursa a tot ce este murdar ce se poate imagina în acest război”,  a spus Zelenski.

Zelenski a afirmat că Rusia folosește arme interzise

Președintele ucrainean a spus că Rusia folosește muniţie cu fosfor, mine antipersonal interzise.

Citeste si: Putin ar putea alege "distrugerea lumii" dacă simte că pierde războiul. Avertismentul unui fost consilier de la Kremlin

Zelenski a vorbit Rusia și capacitatea ei de a folosi armament nuclear: ” Dacă Rusia sună şi spune că Ucraina ar pregăti ceva, înseamnă un lucru: Rusia deja a pregătit totul. Cred că acum lumea ar trebuie să reacţioneze în cel mai dur mod posibil. Dacă Rusia a pregătit încă o rundă de mărire a mizei şi alt pas de escaladare, trebuie să vadă acum că lumea nu înghite asta”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si