Vrancea, fără niciun caz de coronavirus în ultimele 2 săptămani. Prefect: ”După 16 luni istovitoare, ne putem bucura”

Județul Vrancea a ajuns la incidența 0 dupa ce în ultimele doua săptămâni nu s-a înregistrat niciun caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Webeditor: Răzvan Angelescu miercuri 14 iulie 2021 , 15:25

În Vrancea s-au înregistrat 0 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2
În Vrancea s-au înregistrat 0 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2[Sursa foto: iStock Photo]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anunțul a fost transmis și de prefectul judeţului Vrancea Gheorghiţă Berbece printr-un mesaj în care își exprima bucuria fata de acest lucru: "Stimaţi vrânceni, vreau să împart cu dumneavoastră bucuria ce-o trăiesc astăzi, când, la nivelul judeţului Vrancea, au trecut 14 zile de la ultimul caz înregistrat cu Covid-19”.

Mesajul Prefectului: Să ne însuşim această grea lecţie de viaţă

Acesta i-a îndemnat de asemenea să respecte în continuare recomandările specialiștilor, iar perioada ce a trecut să rămana că o lecție de viață: ”După 16 luni istovitoare, cu strădania vaccinatorilor şi cu aportul celor vaccinaţi, ne putem bucura (prudent) de tot ce ne oferă viaţa.

Să ne însuşim această grea lecţie de viaţă, să fim cu multă prudenţă şi să acţionăm preventiv respectând recomandările medicilor şi ale autorităţilor. Mulţumesc celor care au înţeles, au sprijinit şi au acceptat vaccinarea! 

La final, prefectul le-a mulțumit celor care au înțeles și au sprijinit campania de vaccinare.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 14 iulie. Cel mai mare număr de infectări cu COVID-19 din ultima lună

DSP recomandă în continuare locuitorilor vaccinarea

Chiar dacă județul nu a mai înregistrat cazuri de două săptămâni, Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică (DSP) recomandă în continuare locuitorilor vaccinarea anti-COVID. 

Citeste si: CUTREMUR ÎN VRANCEA

" DSP Vrancea recomandă în continuare vaccinarea împotriva COVID-19, cetăţenii să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară şi distanţare interpersonală, precum şi reglementările în vigoare impuse, în vederea prevenirii şi limitării extinderii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2"

În Vrancea s-au administrat 114.302 de doze cu vaccin

Până în data de 13 iulie în județul Vrancea au fost administrate 114.302 doze de vaccin anti-COVID, dintre care pentru doza 1 –62.219, iar pentru doza a doua 52.083. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si