Cum ar fi daca nu ar exista solutiile moderne din ziua de astazi si ar trebui sa folositi lumanari sau lampi cu gaz de exemplu? Bineinteles ca fara energie electrica, nu ar exista absolut nici un aparat electronic sau electrocasnic si locuintele ar arata total diferit. Iluminatul locuintei ne pare deja un automatism: nu ne gandim la faptul ca apasam pe un intrerupator si avem lumina in casa. Si ne aducem aminte de aceasta utilitate abia in momentul in care ne lipseste, adica in momentele in care sunt avarii la reteaua electrica.

In ziua de astazi, ne bucuram de fel si fel de solutii de iluminat moderne. Putem alege intre lumina calda, lumina rece sau chiar o combinatie intre acestea. Putem opta fie pentru plafoniere incastrate sau plafoniere care se monteaza pe tavan. De stiluri si culori nici nu mai vorbim, pentru ca sunt sute sau chiar mii de modele dintre care putem alege doar in tara noastra. Asa ca, in momentul in care vreti sa alegeti cea mai buna solutie de iluminat, este normal sa aveti dubii si sa va ganditi care ar fi cea mai buna varianta pentru voi.

In cazul in care cautati o solutie moderna, o solutie care sa nu atraga atentia, dar in acelasi timp sa va ofere toata lumina de care aveti nevoie, va sfatuim sa alegeti plafoniere led albe.  Acestea sunt ideale pentru a obtine o iluminare perfecta. Sunt corpuri de iluminat care nu atrag atentia asupra lor. Multe persoane doresc ca alte elemente sa fie in centrul atentiei, cum ar fi decoratiunile sau chiar anumite picturi si de aici dorinta de a alege elemente de iluminat cat mai simple.

Daca si voi vreti acelasi lucru, va recomandam plafoniere led de la German Quality, iar in continuare o sa va prezentam 3 dintre preferatele noastre.

Primul produs pe care vi-l prezentam este Eglo Fueva 1 Plafoniera patrata 1x10.95W, 3000K, alb. Este un corp de iluminat cu LED integrat, materialul din care este confectionat fiind metal, iar finisajul are culoarea alba. Becul LED emite lumina calda, cu o putere echivalenta a unui bec incandescent de 50-100W.

Este o plafoniera simpla, care se va incadra perfect in locuinta voastra si o sa va confere lumina de care aveti nevoie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Daca va doriti un corp de iluminat mai puternic, va recomandam Eglo Fueva 1 Plafoniera rotunda 1x16.95W, 4000K, alb, lumina neutra. Becul LED incorporat ale puterea echivalenta a unui bec incandescent de 150W si o durata de viata de 25000 ore (aproximativ 3 ani).

Iar ultimul produs pe care vi-l recomandam astazi este Trio Samurai Plafoniera cu variator si telecomanda, 1x30W, alb, lumina neutra. Este o plafoniera superba, care are telecomanda, variator si functie de Night Light. De asemenea, plafoniera poate difuza lumina rece, calda sau neutra, in functie de preferintele voastre!

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Acestea au fost plafonierele pe care vi le recomandam daca va doriti solutii moderne de iluminare. Speram ca v-au placut si ca o sa apelati la ele in cazul in care veti avea nevoie!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si