Frumusetea vine din interior nu este o simpla zicala pentru Megan Markle si asta pentru ca ducesa de Sussex are un ritual despre care nu multi stiu.  Faptul ca Ducesa de Sussex este o iubitoare de sport nu mai este un secret pentru nimeni, dar se pare ca a descoperit si "cheia fericirii", asa cum declara pentru presa internationala. 
 
Si daca va ganditi ca printul Harry este exclusiv cauza fericirii ei, iata ca nu.
Megan Markle practica un tip de meditatie hindusa, o practica pe care a invatat-o de la un barbat pe nume"Light". Ducesa a povestit pentru The Independent ca aceasta tehnica o face "mai fericita".
 
Desi la inceput a fost sceptica in privinta acestei meditatii, cu timpul ducesa de Sussex si-a dat seama ca are efecte benefice asupra ei, iar acum a ajuns sa spuna ca aceasta meditatie este "linistea care i-a schimbat viata". 
 
Meditatia pe care o practica Meghan Markle se numeste Vedica si se concentreaza pe respiratie. Ducesa de Sussex sustine ca e bine sa "lasati meditatia sa se intrepatrunda cu respiratia si sa nu va pierdeti in gandurile voastre. Lasati toate gandurile sa treaca, nu va opuneti acestora". 
 
Este casatorita cu Printul Harry 
 
Printului Harry s-a casatorit cu actrita Meghan Markle, anul acesta, in luna mai.
Ceremonia religioasa, la care au luat parte 600 de persoane, a fost tinuta de David Conner, diacon de Windsor, iar Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury si lider spiritual al Bisericii Anglicane, a oficiat secventa ceremoniala in timpul careia au avut loc juramintele de credinta. 
 
La finalul slujbei religioase,  episcopul afro-american Michael Curry, liderul Bisericii Episcopale, a sustinut un discurs inflacarat.
 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si