Soferul din imagini a plecat pe jos acasa. Politistii l-au oprit initial din cauza unui far care nu functiona. Dupa ce i-au cerut actele masinii au decis sa nu il mai lase la volan.



De aceasta data a scapat la mustata, fara ca politistii sa ii retina si permisul de conducere. Cu doua puncte mai mult peste rezultatul indicat de aparat i se intocmea un dosar penal.


Cu pistolul radar, dotat cu infrarosu! Asa au fost depistati vitezomanii noaptea trecuta. Soferii care au apasat mai mult decat legal pedala de acceleratie au deschis mai larg portofelul, iar in unele cazuri au ramas fara permis de conducere.

-S-a referit la cartea masinii! Vrei sa-ti dau cu ala in cap? Dar, de ce esti agresiv, asa?  Rezultatul zero, da? Vezi ca esti obraznic! Sau, care a vorbit?

Mai putin recalcitrant si constient de fapta comisa a fost acest tanar.

-Nu circulati cu viteza? Aparatul radar v-a inregistrat cu viteza de 71 de kilometri pe ora. De obicei mergeti regulamentar, cu 50, nu? Normal! Acum a fost o exceptie. Pentru camere, stiam ca sunt camere. V-ati grabit sa zambiti frumos la camere? Da, v-am vazut si am zis.  Veti da flash-uri, veti anunta soferii ca este politie, aici? Va dati seama! Ii anunt pe toti!

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro



OVIDIU MUNTEANU, PURTATORUL DE CUVANT AL POLITIEI RUTIERE: 3 conducatori auto au ramas fara permis, pentru depasirea vitezei legale, s-au ridicat 2 certificate de inmatriculare, pentru stare tehnica a masinilor si au fost sanctionati alti 35 de conducatori auto.

Politistii ii asigura pe soferi ca actiunile vor continua si in urmatoarele zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si