Vântul puternic din această dimineața a provocat distrugeri pe căile ferate. Niciun tren nu a fost blocat, însă întârzierile au fost uriașe: de până la sute de minute. 

Citește și: VIDEO| Vagonul unui tren care transporta vehicule militare a deraiat, în Brașov. Momentul a fost surprins de camera de bord a unei mașini

Stâlpii de electricitate au fost puși la pământ de vântul puternic

Adina Iliescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Furtuna din această dimineață, într-adevăr, a făcut ravagii pe mai multe rute din țara noastră. Potrivit autorităților, toate trenurile ce trebuiau să ajungă în Gara de Nord au înregistrat întârzieri de ordinul sutelor de minute. Totul din cauza copacilor și a stâlpilor de electricitate ce au fost puși la pământ de vântul puternic. Mai multe șine au fost blocate, iar pasagerii au fost nevoiți să aștepte în câmp până au fost preluați.

Cel mai grav este în vestul țării, și asta pentru că, trenul care vine de la Budapesta are o întârziere anunțată de aproximativ 360 de minute. Garnitura trebuia să ajungă în Gara de Nord la ora 08:00, însă, vedem că nici până în acest moment nu s-a întâmplat acest lucru. Planurile le-au fost date peste cap și celor care voiau să ajungă la mare, și asta pentru că, drumul spre litoral a fost afectat de vijelie.

Trenul care pleca din Gara de Nord spre Constanța a înregistrat o întârziere de aproximativ 300 de minute. Abia la ora 11:30 au fost anunțați pasagerii că vor pleca cu un tren suplimentar din Gara de Nord.”, transmite Adina Iliescu, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si