Vremea octombrie 2021: Anunţul ANM. Ce se abate peste România în următoarele săptămâni?

Administrația Natională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Astfel, meteorologii avertizează în perioada următoare, ploi, instabilitate atmosferică temporar accentuată şi unele intensificări ale vântului în majoritatea zonelor din țară.

Author: Alina Raducu luni 20 septembrie 2021 , 08:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Meteorologii au anunțat și prognoza meteo pentru perioada 20 septembrie- 18 octombrie 2021.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a precizat că în următoarea săptămână se preconizează o vreme răcoaroasă cu ploi.

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

ANM anunță că în săptămâna următoare, temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această dată, iar apoi vremea va reveni la normal.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20.09.2021 – 27.09.2021

În această săptămână, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în cele nord-vestice și nord-estice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Citeste si: Cum a depășit Radu Ștefan Bănică frica de a cânta! Dezvăluiri în exclusivitate la „Duet cu Alexandra”: „N-am cântat până la 18 ani”- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Citeste si: Echinocţiul de toamnă, 22 septembrie 2021: Ce se spune despre această zi în tradiţia populară?

Prognoza meteo pentru săptămâna 27.09.2021 – 04.10.2021

Potrivit meteorologilor, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi scăzute la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 04.10.2021 – 11.10.2021

În această săptămână, ANM anunță că temperaturile medii vor fi în general mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în regiunile sud-vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toată țara.

Citeste si: Echinocţiul de toamnă 2021: Cum vor fi zodiile afectate?

Prognoza meteo pentru săptămâna 11.10.2021 – 18.10.2021

Temperaturiile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, dar cu o ușoară tendință spre deficit în regiunile sudice.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si