Echinocţiul de toamnă 2021: Cum vor fi zodiile afectate?

Echinocţiul de toamnă 2021. Echinocțiul de toamnă este unul dintre cele mai importante evenimente din următoarea perioadă. Anul acesta vom avea echinocțiu de toamnă în data de 22 septembrie. Cum vor fi afectate zodiile de acest fenomen?

Author: Alina Raducu vineri 17 septembrie 2021 , 11:37

Echinocţiul de tomană 2021: Cum vor fi zodiile afectate?
Echinocţiul de tomană 2021: Cum vor fi zodiile afectate?[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Echinocţiul de toamnă 2021. Cuvântul "echinocţiu" derivă din latinescul "aequinoctium", format din "aequus"- "egal" şi "nox", "noctis"- "noapte".

Astfel, după echinocţiul de toamnă, ziua va deveni tot mai scurtă iar noaptea tot mai lungă, până la solstiţiul de iarnă, din 21 decembrie 2021.

Conform tradiției, după cum va fi timpul în această zi așa va fi și anul viitor: soare la amiază înseamnă an bun; dacă plouă, va fi an ploios, dacă e soare, va fi an secetos; vremea posomorâtă înseamnă toamnă rea, tunetele anunță toamnă lungă.

Tootodată, se crede că stadiul viermelui din gogoașa de stejar prezice dacă anul va fi sec sau mănos.

Echinocţiul de toamnă 2021. Cum vor fi zodiile afectate de acest eveniment?

Acest eveniment și anume Echinocțiul de toamnă, are loc în jurul datei de 22 septembrie si va fi unul marcant pentru mai multe zodii.

Nativii de foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor fi nevoiți să abordeze problemele cu mai multă atenție, cu mai multă responsabilitate.

Echinocţiul de tomană 2021: Cum vor fi zodiile afectate?
Echinocţiul de tomană 2021: Cum vor fi zodiile afectate?[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Care sunt cele mai geloase zodii? Se transformă în detectivi când devin suspicioși

Însă, din 22 septembrie se deschid porțile succesului în special pentru Săgetători și Lei, pentru care ultima perioadă a fost una plină de încercări.

Pe de altă parte, berbecii au parte și ei de câteva surprize pe plan profesional. S-ar putea să își schimbe jobul sau să avanseze în funcție la locul actual de muncă.

De asemenea, nativii de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) sunt puși în situații destul de complicate în perioada următoare. Vor trebui să răspundă unor întrebări incomode care vor veni fie din partea membrilor familiei, fie din partea colaboratorilor de la serviciu.

Taurii au mare succes în plan financiar, iar fecioarele au parte de momente unice cu persoana iubita. Iar pentru Gemeni se arată o toamnă specială și din punct de vedere amoros. Cei care sunt în prezent singuri își vor cunoaște dragostea la final de lună.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) reușesc să se impună în anumite chestiuni legate de bani. Își vor recupera datorii mai vechi și vor face noi investiții.

Citeste si: Ora de iarnă 2021: Când se schimbă ora în România?

Încurajați să investească într-o afacere nouă sunt în special cei născuți în zodia Pești.

Pe când, nativii de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au parte de un echinocțiu de toamnă cu totul deosebit. Din seara zilei de 22 septemhrie vor simți energii noi, proaspete, un suflu de viață care îi va determina să finalizeze cu brio schimbările începute în urmă cu câteva săptămâni.

Fecioarele sunt cele mai avantajate în această toamnă, iar Capricornii primesc și ei multe surprize din partea astrelor. Taurii s-ar putea îmbogăți peste noapte la finalul lui septembrie.

Citeste si: Luna Plină septembrie 2021. Ce influență va avea acest fenomen asupra zodiilor?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si