Vremea rea face prăpăd în România! Mai multe autocare și trenuri pline cu pasageri au rămas blocate între nămeți

Un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat, în noaptea de joi spre vineri, pe DN 12 C, la Lacul Roşu, în judeţul Harghita, din cauza zăpezii. De asemenea, este închisă circulaţia pe DN 15, în Pasaul Creanga.

Author: G.S. vineri 11 ianuarie 2019 , 09:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

ISU Harghita a anunţat că un autocar cu 40 de persoane a rămas blocat, în noaptea de joi spre vineri, pe DN 12 C, la Lacul Roşu, din cauza zăpezii.

”Intervin două utilaje de la Drumuri Naţionale, sector Lacu Roşu. NU sunt probleme cu persoanele din autocar”, au transnis oficialii ISU Harghita.

Potrivit acestora, din cauza înzăpezirii, este blocat şi DN 15, în Pasul Creanga şi ai8ci intervenindu-se cu utilaje pentru deschiderea circulaţiei.

Citeste si: Legătura neștiută dintre Alex Pițurcă și avocata sa. Cine este, de fapt, Silvia Uscov, cea care îl reprezintă în dosarul în care este cercetat- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Nici în Gara de Nord, lucrurile nu au stat mai bine. Trenurile care trebuiau să sosească la București au avut întârzieri de pănî la 14o de minute, timp în care călătorii au înghețat de frig sau au rămas în câmp. 

Vremea rea face prăpăd în România

Și în județul Gorj au fost probleme, două trenuri de călători rămânând blocate pe câmp. Trenurile care s-au împotmolit în trafic au fost Regio 2092, pe ruta Târgu Jiu – Craiova şi Regio 502, care funcționa pe ruta Filiași – Severin, a anunțat observator.tv.

În total, întârzierile trenurilor au cumulat 330 de minute!

Potrivivit IGSU, în ultimele 24 de ore, s-au semnalat efecte ale vremii în judeţele Caraş-Severin, Brăila, Buzău, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Prahova, Neamţ, Suceava, Vaslui şi Vrancea, constând în arbori doborâţi de greutatea zăpezii sau vântul puternic, derapaje uşoare ale autovehiculelor în afara carosabilului, blocaje pentru perioade scurte de timp sau restricţii rutiere pe anumite sectoare de drum, pentru a fi deszăpezite.

”Au fost deblocate 27 de autovehicule cu 93 de persoane şi degajaţi doi copaci. De asemenea, s-a acţionat pentru deszăpezirea drumului pentru şapte ambulanţe care au preluat persoane cu afecţiuni din zone afectate de zăpezi. Toate persoanele au fost transportate în siguranţă la unităţile spitaliceşti”, au precizat reprezentanţii IGSU.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si