Din sud pana in nord si din est pana in vest pretul apartamentelor variaza de la cer, pana la pamant. La fel si calitatea materialelor sau comfortul.

-Unde se construieste cel mai mult acum in Bucuresti?
-In zonele periferice, cu precadere in zona de sud si datorita promovarii agresive de care a avut parte.

CORNEL ITU, DEZVOLTATOR IMOBILIAR: Primul bloc pe care l-am livrat si livram si in aceasta luna este vandut in totalitate. Vanzare a inceput in 2016.

Cert este ca peste tot blocurile rasar, parca peste noapte. Oferta exista. Incepem asadar cu preturile accesibile oricarui buzunar.

BERCENI

STEFAN GORGA, EXPERT IMOBILIAR: Cred ca ar fi zona de sud, datorita pretului. Oamenii pornesc de la pret. Un apartament cu 2 camere in functie de suprafata, costa intre 40 de mii, pana la 55 de mii de euro.

Extrem de convenabil veti spune. Dar trebuie sa luati in calcul si alte aspecte.

- Cele mai ieftine apartamente le gasim ce-i drept in sudul capitalei. Principalul inconvenient insa,  este traficul. De dimineata si pana seara strazile din zona sunt extrem de aglomerate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

ALEXANDRA FLOREA: Cauta comfort al vietii. Este importat pe langa faptul ca doresti sa fii in Bucuresti sa ai transport in comun aproape si zone comerciale, cauta sa aiba si parcari, si zone verzi.

TITAN

Ajungem si in estul capitalei. Preturile aici cresc chiar si cu 10 mii de euro pentru un apartament de 2 camere.

Una dintre zonele in care se construieste intens, in capitala,  este zona Titan.

Aici, pretul unui apartament  de 2 camare, incepe de la 55 de mii de euro si poate ajunge panala 80 de mii de euro, in functie de suprafata si dotari.

ALEXANDRA FLOREA, DEZVOLTATOR IMOBILIAR: Este vorba despre un apartament de 4 camare, 3 dormitoare, 2 bai, un dormitor mare cu baie proprie.

100 de mii de euro costa acest apartament in estul Bucurestiului. Pretul poate sa scada, sau sa creasca in functie de preferintele cumparatorului.

MILITARI

Ajungem si in vestul capitalei unde preturile sunt chiar mai mici decat cele din sudul capitalei. Dar la orele de varf e jale pe strazi!

CARTIERUL FRANCEZ

-In momentul in care dispare grija financiara si nu mai sunt limitati de pret, atunci oamenii pun accent pe calitate si pe siguranta.

ALEXANDRU MIHAI, CONSULTANT DEZVOLTATOR IMOBILIAR: AR FI UNDEVA de la 230 de mii la 260 de mii pentru 3 camere, 4 camere e putin mai sus, peste 250-260 de mii si 2 camere au fost sub 180 de mii

Avantajele se vad cu ochiul liber: locuinte spatioase, cladiri opulente, vecini "cu pretentii" si multa verdeata. Insa exista si parti mai putin pozitive.

ALEXANDRU MIHAI, CONSULTANT DEZVOLTATOR IMOBILIAR: poate fi un dezavantaj multe cladiri s-au constuit aici apropiate.

Zona de nord a orasului este supra-aglomerata si n-ar fi nicio mirare ca de la balconul personal sa poti privi  ca la cinematograf in casa vecinului.

Expertii imobiliari sustin ca in ultimul an preturile apartamentelor a crescut cu cel putin 10 procente.Tranzactiile se fac totusi la preturile vechi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si