Vulpița de la Vaslui acasă la Tzancă Uraganul: „O iau în Germania!”. A făcut tot ce a zis manelistul, doar de dragul lui

Veronica Stegaru alias, „soția-vulpiță” a mers acasă la cântărețul Tzancă Uraganul. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a mers la vila manelistului ca să facă toate treburile casnice pe care i le-a cerut, de dragul de a-l impresiona.

G.B., joi 30 ianuarie 2020 , 19:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Vulpița de la Vaslui. Vulpița a dat cu mătura și i-a șters podeaua lui Tzancă Uraganul. „I-am purtat noroc de atunci de la studio! O iau cu mine în Germania! O iau să danseze în Germania. Am vorbit deja. Sunt dispus să-i ajut!” a menționat Tzancă Uraganul.

vulpița și tzancă

Citeste si: Pasiunea ascunsă a Vulpiței de la Vaslui. Adoră amorul, dar și anumite tipuri de bărbați

Vulpița de la Vaslui. Este pentru a doua oară când Veronica s-a întâlnit cu manelistul Tzancă Uraganu. De data aceasta, cântărețul de manele a supus-o la anumite probe. Fata i-a făcut curățenie în casa luxoasă, lui Tzancă iar la întrebarea dacă știe să-i gătească ceva, Veronica a răspuns: „Știu să fac mâncare! Îți fac tocăniță de cartofi!”.

Vulpița de la Vaslui acasă la Tzancă Uraganul: „O iau în Germania!”. A făcut tot ce a zis manelistul, doar de dragul lui

Vulpița de la Vaslui. Tzancă Uraganul a replicat: „E mâncarea mea prefarată!”. Manelistul a zis că a văzut că a prins bine la televizor și că vrea să o ajute atât pe ea cât și pe Viorel: „Am primit telefoane din străinătate, unde urmează să cânt eu! Oamenii de acolo, patronii de cluburi o cer în Germania. O iau în Germania să danseze. Sunt sigur că va accepta, ea este dispusă să meargă! La treburile casnice s-a descurcat bine, știe să facă curățenie.”.

Vulpița de la Vaslui. Manelistul a zis în cadrul emisiunii „Acces Direct”, difuzată pe Antena 1, că este de acord să-l ia și pe Viorel în străinătate: „Veronica face furori. O iau dansatoare la evenimentele mele. A făcut furori la clubul acela de manele, a avut mare impact, lumea s-a strâns în jurul ei. Nu o mai las la acasă la Blăgești.”

vulpița și tzancă

Citeste si: Vulpița de la Vaslui a fost bătută de Viorel. Află secretul pe care soțul îl ține ascuns și nu îi dă pace

Vulpița de la Vaslui. Vulpița de la Vaslui a fost plimbată cu mașinile de lux ale manelistului, dar și primită cu bucurie în casa lui.

Vulpița de la Vaslui. Veronica Stegaru a fost foarte emoționată la întâlnirea cu Tzancă. „Mi-a plăcut foarte mult casa lui mare și frumoasă...ca un palat. N-aș vrea să stau la el că are familie. Îmi place să muncesc în casa lui Tzancă și în compania lui.” a transmis soția-vulpiță.

vulpița și tzancă

Vulpița de la Vaslui. Viorel, soțul Vulpiței din Vaslui a luat foc și a declarat că va lua măsuri în privina soției infidele. (Citește și Abi Talent dă de pământ cu Vulpița)

Citeste si: Vulpița de la Vaslui s-a căsătorit. Anunțul făcut de tânără în urmă cu doar câteva ore

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si